PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Başak 2073 başak 2075 (tek çeker)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaman5o" data-source="post: 1213274" data-attributes="member: 79624"><p>İkiside aynı traktör aralarında çekiş olarak vites olarak şanzıman olarak hiçbir fark yok motorlarıda aynı sadece başağın satış stratejisi 2075 te intercoler var 2073 de yok ikisinde de turbo var yalnız bu intercoler ne etki ediyor anlamadım bende intercoler yok traktörümün gücü gayet iyi çekişide iyi zaten köyde birtek bende var 2073 9 lu uzun bacak patlatma takıyorum gayet güzel çekiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaman5o, post: 1213274, member: 79624"] İkiside aynı traktör aralarında çekiş olarak vites olarak şanzıman olarak hiçbir fark yok motorlarıda aynı sadece başağın satış stratejisi 2075 te intercoler var 2073 de yok ikisinde de turbo var yalnız bu intercoler ne etki ediyor anlamadım bende intercoler yok traktörümün gücü gayet iyi çekişide iyi zaten köyde birtek bende var 2073 9 lu uzun bacak patlatma takıyorum gayet güzel çekiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Başak 2073 başak 2075 (tek çeker)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt