PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2073 çeki yok arkadaşlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="başak 2073 nurullah" data-source="post: 357851" data-attributes="member: 6786"><p><strong>Ynt: başak 2073 çeki yok arkadaşlar</strong></p><p></p><p>arkadaslalar ramork eyımli arazıde kulllanılan sade arka tarafında dingil olan ramork tipi damperli tt 55dekide aynı aynı gun td 65 de vardı 20 km rampa asagı yukarı td 65 7500 kg tt 55 5700 kg bende 5500kg gubre yuklu idi motorada yenı taktırdım kullandıgım turbo kuru turbo safferin inter koler yok onun için piston segman degiştirmeye gerek yok adamlar 15 dk fark attı bana yarın tekrar sevvise gidicem pompayı felan sokturucem tekrar avans ayarı enjetor ayarı yaptırıcam ama bunları yaptırıları 3 ay oldu pompayı actırıcam karızmam yerlerde yani filitre yeni</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="başak 2073 nurullah, post: 357851, member: 6786"] [b]Ynt: başak 2073 çeki yok arkadaşlar[/b] arkadaslalar ramork eyımli arazıde kulllanılan sade arka tarafında dingil olan ramork tipi damperli tt 55dekide aynı aynı gun td 65 de vardı 20 km rampa asagı yukarı td 65 7500 kg tt 55 5700 kg bende 5500kg gubre yuklu idi motorada yenı taktırdım kullandıgım turbo kuru turbo safferin inter koler yok onun için piston segman degiştirmeye gerek yok adamlar 15 dk fark attı bana yarın tekrar sevvise gidicem pompayı felan sokturucem tekrar avans ayarı enjetor ayarı yaptırıcam ama bunları yaptırıları 3 ay oldu pompayı actırıcam karızmam yerlerde yani filitre yeni [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2073 çeki yok arkadaşlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt