PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Fotoğraflar (Çekimler)
başak 2073 & elibol balya makinası...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Burhan ÖZTÜRK" data-source="post: 773162" data-attributes="member: 24905"><p><strong>Ynt: başak 2073 & elibol balya makinası...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>tşk ederim.. öyleymiş galiba bende resimleri gördüm.</p><p></p><p></p><p></p><p>gayet başarılı kuyruk mili ot 14-15 devir saman 18-20 devir bağlıyorum yarım depriyaj ot ve sapın durumuna göre değişiyor tabi yığın yerlerde haliyle özellikle otta makinaya zarar vermemek için yarım depriyaj gittiğim yer oluyor.sap da ise biçerdöver in depo boşaltırken yaığdığı yerler dışında yarım depriyaja gerek yok...</p><p></p><p></p><p></p><p>hararetten kastın ne onu bilmiyorum ama ben steyr la 100-110 arası çift sürüyorum hiçte bir sıkıntı yok.conta falan yakmaz merak etme sen.</p><p>filtre değişimi yıllık yaptığın saate bağlı mazotu bende yıllık değiştirirm ortalama 400-500 saat arası çalışıyorum amma yağı hiç ihmal etmem her yağ değişimi muhakkak değiştiririm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Burhan ÖZTÜRK, post: 773162, member: 24905"] [b]Ynt: başak 2073 & elibol balya makinası...[/b] tşk ederim.. öyleymiş galiba bende resimleri gördüm. gayet başarılı kuyruk mili ot 14-15 devir saman 18-20 devir bağlıyorum yarım depriyaj ot ve sapın durumuna göre değişiyor tabi yığın yerlerde haliyle özellikle otta makinaya zarar vermemek için yarım depriyaj gittiğim yer oluyor.sap da ise biçerdöver in depo boşaltırken yaığdığı yerler dışında yarım depriyaja gerek yok... hararetten kastın ne onu bilmiyorum ama ben steyr la 100-110 arası çift sürüyorum hiçte bir sıkıntı yok.conta falan yakmaz merak etme sen. filtre değişimi yıllık yaptığın saate bağlı mazotu bende yıllık değiştirirm ortalama 400-500 saat arası çalışıyorum amma yağı hiç ihmal etmem her yağ değişimi muhakkak değiştiririm. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Fotoğraflar (Çekimler)
başak 2073 & elibol balya makinası...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt