PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2073 sh nasıl bir makine
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaman5o" data-source="post: 1213099" data-attributes="member: 79624"><p>Evet benim bahsetmek istediğimi siz daha açıklayıcı olarak izah etmişiniz herkeste traktör sevdası o taktörün borcu bitmeden başka bir traktörün borcuna girmek ve bunu köylü kardeşlerim gruplar halinde fuarlara giderek alıyorlar ve sanki o borçlar ödenmeyecek gibi bizim toplamda 127 dönüm arazimiz var biraz engebeli olan yerleride var mibzerde patinaja düşsede hiç tarlada bırakmaz 2009 model 2073 brave kompozit tek çeker ayrıca yakıtı inanın az küçük çiftçi traktörü masrafsız sorunsuz işimizi görüyor şükürler olsun. 4 çeker başak alacaktım yalnız traktörle aramızda duygusal bi bağ oldu sanki kıyamıyorum satmaya herkesin malı herkese güzeldir benden tavsiye değerli mikro çiftçilerimize elinizdekinin kıymetini bilin zaten ekonomik kriz dolar almış başını gidiyor banka kredileri 1.40-1.50 faiz oranlarına çıkmış borca girip traktör almayın sağlıcakla kalın şimdiden bereketli harmanlar dileğimle..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaman5o, post: 1213099, member: 79624"] Evet benim bahsetmek istediğimi siz daha açıklayıcı olarak izah etmişiniz herkeste traktör sevdası o taktörün borcu bitmeden başka bir traktörün borcuna girmek ve bunu köylü kardeşlerim gruplar halinde fuarlara giderek alıyorlar ve sanki o borçlar ödenmeyecek gibi bizim toplamda 127 dönüm arazimiz var biraz engebeli olan yerleride var mibzerde patinaja düşsede hiç tarlada bırakmaz 2009 model 2073 brave kompozit tek çeker ayrıca yakıtı inanın az küçük çiftçi traktörü masrafsız sorunsuz işimizi görüyor şükürler olsun. 4 çeker başak alacaktım yalnız traktörle aramızda duygusal bi bağ oldu sanki kıyamıyorum satmaya herkesin malı herkese güzeldir benden tavsiye değerli mikro çiftçilerimize elinizdekinin kıymetini bilin zaten ekonomik kriz dolar almış başını gidiyor banka kredileri 1.40-1.50 faiz oranlarına çıkmış borca girip traktör almayın sağlıcakla kalın şimdiden bereketli harmanlar dileğimle.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2073 sh nasıl bir makine
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt