PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Başak 2085 Akü Sarj Yapmıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çallı" data-source="post: 1296091" data-attributes="member: 83448"><p>Akü lambası motor çalıştığında sönmediği için zaten hata veriyor olmalı. Şarj dinamosuna kendi çapında ancak çıkık kablo varmı bu şekilde bakabilirsiniz. Aküyü fazla öldürmeden bir tamirciye gösterin derim. Bendede aynı sıkıntı vardı akü lambası sönmediği için kontak vurmadım başka. Söküp tamirciye gönderdim, dinamonun arka tabanını değiştirdiler, 40 lira ya falan hallettim işi. Tabi tanıdık olduğu için diğer türlü 150 lira civarında bir ücret alınıyor diye biliyorum. Riske girmeyin derim, bu devirde kaliteli bir akü 600 liradan aşağı değil 100 ah lik. Şarj dinamosu deseniz 1500 2000 belki daha fazla. Zaten sorun akü de ise garanti den halledersiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çallı, post: 1296091, member: 83448"] Akü lambası motor çalıştığında sönmediği için zaten hata veriyor olmalı. Şarj dinamosuna kendi çapında ancak çıkık kablo varmı bu şekilde bakabilirsiniz. Aküyü fazla öldürmeden bir tamirciye gösterin derim. Bendede aynı sıkıntı vardı akü lambası sönmediği için kontak vurmadım başka. Söküp tamirciye gönderdim, dinamonun arka tabanını değiştirdiler, 40 lira ya falan hallettim işi. Tabi tanıdık olduğu için diğer türlü 150 lira civarında bir ücret alınıyor diye biliyorum. Riske girmeyin derim, bu devirde kaliteli bir akü 600 liradan aşağı değil 100 ah lik. Şarj dinamosu deseniz 1500 2000 belki daha fazla. Zaten sorun akü de ise garanti den halledersiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Başak 2085 Akü Sarj Yapmıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt