PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2085ash turbo ile erkunt servet 80t yi kıyaslarmısınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 145188" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: başak 2085ash turbo ile erkunt servet 80t yi kıyaslarmısınız</strong></p><p></p><p>araştırınız şanzumanları farklıdır.çeşit çeşit şanzuman vardır.zf olarak.silindir çapı olarak hesablayın kur buyunca biri 105-127 biri 10-100 arsındaki farkı bulun.eski 188 75-77 modellrin motor ingiliz arka fransız tipleri var orjnal hali powerlidir.bunlarda kademeli sekmen ve yağ sogutma sistemi vardır.fazla detaya girmiyorum.ustalar bilir.bu kademeli sekman güç ve yağı bozmama konusunda idealdir.yag sogutma da motorun çalışma ve ısınmasıyla ilgilidir.orjinal el degmemiş yani motoru açılmamış varsa bulunur.çekiş ve güç ve yakıt konusunda çok güzel bir traktör dür.bunlar.kullndım yıllarca sattığıma pişmanım.gerçi traktörü biz orjinal halinden 4 vitese çevirdik düzen tutmadı sattım.yugoslavyadan getitmişdik.dagılmadan önce kıymetini bilmedik.neyse artık traktör fabrikalrı şanzuman tipi arayışındalar.birçok firma 3 silindir tipini kullanmaya başlıyır başlayacak.bugün mf288 83 hb 3 silindir motor çok mükemmel bir sistem uyum içinde ama şanzuman yüzünden traktör güç kaybediyor bu traktörse zf şanzuman olsun 100 hb ve üzeri güç demek.araşrtırabilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 145188, member: 988"] [b]Ynt: başak 2085ash turbo ile erkunt servet 80t yi kıyaslarmısınız[/b] araştırınız şanzumanları farklıdır.çeşit çeşit şanzuman vardır.zf olarak.silindir çapı olarak hesablayın kur buyunca biri 105-127 biri 10-100 arsındaki farkı bulun.eski 188 75-77 modellrin motor ingiliz arka fransız tipleri var orjnal hali powerlidir.bunlarda kademeli sekmen ve yağ sogutma sistemi vardır.fazla detaya girmiyorum.ustalar bilir.bu kademeli sekman güç ve yağı bozmama konusunda idealdir.yag sogutma da motorun çalışma ve ısınmasıyla ilgilidir.orjinal el degmemiş yani motoru açılmamış varsa bulunur.çekiş ve güç ve yakıt konusunda çok güzel bir traktör dür.bunlar.kullndım yıllarca sattığıma pişmanım.gerçi traktörü biz orjinal halinden 4 vitese çevirdik düzen tutmadı sattım.yugoslavyadan getitmişdik.dagılmadan önce kıymetini bilmedik.neyse artık traktör fabrikalrı şanzuman tipi arayışındalar.birçok firma 3 silindir tipini kullanmaya başlıyır başlayacak.bugün mf288 83 hb 3 silindir motor çok mükemmel bir sistem uyum içinde ama şanzuman yüzünden traktör güç kaybediyor bu traktörse zf şanzuman olsun 100 hb ve üzeri güç demek.araşrtırabilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2085ash turbo ile erkunt servet 80t yi kıyaslarmısınız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt