PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2085ash turbo ile erkunt servet 80t yi kıyaslarmısınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aliosmankuresir" data-source="post: 285931" data-attributes="member: 21689"><p><strong>Ynt: başak 2085ash turbo ile erkunt servet 80t yi kıyaslarmısınız</strong></p><p></p><p>evet ya çok saçma o ilan sitelerinde bi dünya nh mf jd var hatta bunlar başağın iki katı marka marka bakınca. başak şu an baktım türkiyede online satılık 5 adet var ilan olarak onlatın da zaten ikisi geçen yıldan beri var.</p><p></p><p>ben bu yaz başak 2073 ash aldım. çok da memnunum. şu kadar söyleyeyim</p><p>nh 7056 olan arkadaşım var sılaj için yardıma gitmiştim benim motor daha bikaç gün olmuştu geleli.</p><p>neyse bizim başak sılaj çiğneme yaptı öğle arası yemek sonrası arkadaslar illa ddeneyelim dediler. içime sinmesese traktörleri kafakafaya dayadık bizim başak alçak tabi ön ağırlıklara ucu ucuna değiyo 7056 heybetli motor birde kabinli üstelik. ben motoru durdurup parka aldım çiftçeker konummunda. nh başladı dayanmaya ama bizim tarla faresi 1 cm bile kaymadı inanamadım tekrar denedi kilitme vs uğraştı yine olmadı sonra o durdurdu ben çalaıştırdım. sadece 4x4 modunda ve kilitleme olmadan zerre kadar pati yapmadan nh 3-5 metre sürükledi. bıraktık sonra. sonra bunları yanyana getirdik başak minyon tipli dev nh de dev tipli cılız sey olduğunu kanıtladı.kimse lastik vs demesin başagın ön lastikler bitik sayılır nh ise 1 aylık lastikleri. bundan bir ay sonra köydeki 7066 traktörle aynı ebat ve aynı marka pulluklarla bozma yapmaya gittik. bu seferde başak 7066 kaç kez tur bindirdi.</p><p>bana başka traktör anlatmayın hemşerim. jd de gördük 5625 aldılar sıfır adam deli olacak ön defr ses geliyor servis normal diyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aliosmankuresir, post: 285931, member: 21689"] [b]Ynt: başak 2085ash turbo ile erkunt servet 80t yi kıyaslarmısınız[/b] evet ya çok saçma o ilan sitelerinde bi dünya nh mf jd var hatta bunlar başağın iki katı marka marka bakınca. başak şu an baktım türkiyede online satılık 5 adet var ilan olarak onlatın da zaten ikisi geçen yıldan beri var. ben bu yaz başak 2073 ash aldım. çok da memnunum. şu kadar söyleyeyim nh 7056 olan arkadaşım var sılaj için yardıma gitmiştim benim motor daha bikaç gün olmuştu geleli. neyse bizim başak sılaj çiğneme yaptı öğle arası yemek sonrası arkadaslar illa ddeneyelim dediler. içime sinmesese traktörleri kafakafaya dayadık bizim başak alçak tabi ön ağırlıklara ucu ucuna değiyo 7056 heybetli motor birde kabinli üstelik. ben motoru durdurup parka aldım çiftçeker konummunda. nh başladı dayanmaya ama bizim tarla faresi 1 cm bile kaymadı inanamadım tekrar denedi kilitme vs uğraştı yine olmadı sonra o durdurdu ben çalaıştırdım. sadece 4x4 modunda ve kilitleme olmadan zerre kadar pati yapmadan nh 3-5 metre sürükledi. bıraktık sonra. sonra bunları yanyana getirdik başak minyon tipli dev nh de dev tipli cılız sey olduğunu kanıtladı.kimse lastik vs demesin başagın ön lastikler bitik sayılır nh ise 1 aylık lastikleri. bundan bir ay sonra köydeki 7066 traktörle aynı ebat ve aynı marka pulluklarla bozma yapmaya gittik. bu seferde başak 7066 kaç kez tur bindirdi. bana başka traktör anlatmayın hemşerim. jd de gördük 5625 aldılar sıfır adam deli olacak ön defr ses geliyor servis normal diyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak 2085ash turbo ile erkunt servet 80t yi kıyaslarmısınız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt