PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Fotoğraflar (Çekimler)
başak ön lastikler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mriyantonov" data-source="post: 304096" data-attributes="member: 27392"><p><strong>Ynt: başak ön lastikler</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Başakların motoru malum Steyr tabanlı.Steyr o dönem Mercedesle çalışıyordu,4x4 sistemleri G serisi filan üretiyordu,hala da 4 maticleri filan geliştiriyor.Mercedesle buradan gelen bir ilişkileri var.Ben googledan aramalarımda birşey bulamamakla birlikte bu motorların Mercedes yapısı olduğu hep söylenegeldi.</p><p></p><p>Başakın fiyatları ucuz değil ama mesela Hattat A60 4x4 43000 tl,fakat 2000 daha verip Başak alırım.E-lift var,buçuklu vites var,turbo intercooler ve Başak en azından eski bir marka.</p><p></p><p>2060 son 2-3 senede en çok satan Başak modelidir diye tahmin ediyorum fakat 2.elde çok az var.Bu da tutulduğunun göstergesidir diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mriyantonov, post: 304096, member: 27392"] [b]Ynt: başak ön lastikler[/b] Başakların motoru malum Steyr tabanlı.Steyr o dönem Mercedesle çalışıyordu,4x4 sistemleri G serisi filan üretiyordu,hala da 4 maticleri filan geliştiriyor.Mercedesle buradan gelen bir ilişkileri var.Ben googledan aramalarımda birşey bulamamakla birlikte bu motorların Mercedes yapısı olduğu hep söylenegeldi. Başakın fiyatları ucuz değil ama mesela Hattat A60 4x4 43000 tl,fakat 2000 daha verip Başak alırım.E-lift var,buçuklu vites var,turbo intercooler ve Başak en azından eski bir marka. 2060 son 2-3 senede en çok satan Başak modelidir diye tahmin ediyorum fakat 2.elde çok az var.Bu da tutulduğunun göstergesidir diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Fotoğraflar (Çekimler)
başak ön lastikler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt