PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Videolar (Çekimler)
başak test sürümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="jrkeag" data-source="post: 798796" data-attributes="member: 9329"><p><strong>Ynt: başak test sürümü</strong></p><p></p><p>Bunlar hafif motor az yakar 4x4 traktörü olan 1 tanede bunlardan alsın ayak işlerine iyi oluyor tavsiye ederim,kuyruk mili çok güçlüdür eski steyr başaklarda 1000d/d mevcut ancak bunlarda varmı tam olarak bilmiyorum kısacası kuyruk miliyle olan işlerde muhteşem,ancak konfor konusunda pek iştah açıcı değil vitesler olsun v.s gelişmesi gerek yeni çıkan be serisine baktımda özellikler güzel ancak tasarım kötü dış görünüşünü fln pek beğenmedim fuarda fiyatları sordum şu bildiğimiz klasik demir kasalara bile en az 50-60lira diyorlar açıkçası ben bu motora okadar para vermem benim burdada 2075 klasik kasa 4x4var 3lü pulluk takıyor diğer markalar 4lü pulluk takıyor bunuda göz önünde bulundurun ağır motor herzaman için avantajlıdır yere daha iyi tutunur,almayı düşünenlerede mercedes motorlusunu tavsiye ederim... anlş-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jrkeag, post: 798796, member: 9329"] [b]Ynt: başak test sürümü[/b] Bunlar hafif motor az yakar 4x4 traktörü olan 1 tanede bunlardan alsın ayak işlerine iyi oluyor tavsiye ederim,kuyruk mili çok güçlüdür eski steyr başaklarda 1000d/d mevcut ancak bunlarda varmı tam olarak bilmiyorum kısacası kuyruk miliyle olan işlerde muhteşem,ancak konfor konusunda pek iştah açıcı değil vitesler olsun v.s gelişmesi gerek yeni çıkan be serisine baktımda özellikler güzel ancak tasarım kötü dış görünüşünü fln pek beğenmedim fuarda fiyatları sordum şu bildiğimiz klasik demir kasalara bile en az 50-60lira diyorlar açıkçası ben bu motora okadar para vermem benim burdada 2075 klasik kasa 4x4var 3lü pulluk takıyor diğer markalar 4lü pulluk takıyor bunuda göz önünde bulundurun ağır motor herzaman için avantajlıdır yere daha iyi tutunur,almayı düşünenlerede mercedes motorlusunu tavsiye ederim... anlş-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Videolar (Çekimler)
başak test sürümü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt