PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak traktör hakkında ne bilmek istersiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cezama2007" data-source="post: 145351" data-attributes="member: 4621"><p><strong>Ynt: başak traktör hakkında ne bilmek istersiniz</strong></p><p></p><p>ilk once ismim serkan</p><p>bizde hem servislik var babam duruyor hemde ben fabrikada calışıyorum kendim difransiyelciyim ve yeni şanzumana gectim il sorun:</p><p>ön dingiller italyadan geliyor ismi dana on dingil </p><p>on dif kiliti manuel derken tabiki manuel ama otomatik bu nasıl oluyor dersen gösterge panelinin yanında kilitlrmr düğmesi var bu düğmeye bastıhın zaman otomatik olarak arka ve on tarafı kilitlemiş oluyor önemli bir nokta düğmeden hariç çift ceker kolu var o kol takılıysa dümeye bastığın zaman 4x4 pozisyonuna gecer ama kol takılı değilse arka tarafı düğmeyle kilitlersin fonksinel özellikleri cok.</p><p>ikinci soruna gelince motorları tamamen kendileri geliştiriyor.steyr la hic bir bağlantı yok zaten steyr traktör fabrikası kapandı case üretiliyor.</p><p>şanzumana ve diher aktama organlarına ve motoruna bir ücret odemiyorlar dedim ya steyr kapandı zaten.</p><p>üçüncü sorun janzumana iyileştirme yapıldı sen istersen full senkromenç üretiriz 540,640,750,1000 devir kuruk mili sana bir süpriz vereyim ayriyetten bir yol vitesi de yaparız yani bucuk vitesin karsı boş ya oraya vites yani 60km lik traktör istemezmisin</p><p>ayna mahruti 2085 ile 2075 ayrasında farklılık var erkunt hakkında bir bilgim yok ama aktarma aynı ( yani şanzuman difransiyel hidrolik aynı aks biraz farklı bizde 5 fren balatası onlar 4. ara göve aynı yani erkunt başak kopyası) </p><p>liftomatik sadece 85 lerde değil 75 modelinde ve 60 larda da var</p><p></p><p>umarım cevaplar yeterlidir sormak istediğin başka bir sorun varsa sorabilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cezama2007, post: 145351, member: 4621"] [b]Ynt: başak traktör hakkında ne bilmek istersiniz[/b] ilk once ismim serkan bizde hem servislik var babam duruyor hemde ben fabrikada calışıyorum kendim difransiyelciyim ve yeni şanzumana gectim il sorun: ön dingiller italyadan geliyor ismi dana on dingil on dif kiliti manuel derken tabiki manuel ama otomatik bu nasıl oluyor dersen gösterge panelinin yanında kilitlrmr düğmesi var bu düğmeye bastıhın zaman otomatik olarak arka ve on tarafı kilitlemiş oluyor önemli bir nokta düğmeden hariç çift ceker kolu var o kol takılıysa dümeye bastığın zaman 4x4 pozisyonuna gecer ama kol takılı değilse arka tarafı düğmeyle kilitlersin fonksinel özellikleri cok. ikinci soruna gelince motorları tamamen kendileri geliştiriyor.steyr la hic bir bağlantı yok zaten steyr traktör fabrikası kapandı case üretiliyor. şanzumana ve diher aktama organlarına ve motoruna bir ücret odemiyorlar dedim ya steyr kapandı zaten. üçüncü sorun janzumana iyileştirme yapıldı sen istersen full senkromenç üretiriz 540,640,750,1000 devir kuruk mili sana bir süpriz vereyim ayriyetten bir yol vitesi de yaparız yani bucuk vitesin karsı boş ya oraya vites yani 60km lik traktör istemezmisin ayna mahruti 2085 ile 2075 ayrasında farklılık var erkunt hakkında bir bilgim yok ama aktarma aynı ( yani şanzuman difransiyel hidrolik aynı aks biraz farklı bizde 5 fren balatası onlar 4. ara göve aynı yani erkunt başak kopyası) liftomatik sadece 85 lerde değil 75 modelinde ve 60 larda da var umarım cevaplar yeterlidir sormak istediğin başka bir sorun varsa sorabilirsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
başak traktör hakkında ne bilmek istersiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt