PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="demirciler_14" data-source="post: 245915" data-attributes="member: 14376"><p><strong>Ynt: BAŞAK TRAKTÖRDE YENİLİK OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ BEKLENTİLERİNİZ?</strong></p><p></p><p>Ben başak kullanıcısı değilim ama olmasını istediğim şeylerde var... Bana göre eksik olanlar desek daha iyi olur...</p><p></p><p>Mekanik shuttle yada hidrolik shuttle konursa iyi olur... Hidrolik shuttle daha modern olur gibi geliyor...</p><p></p><p>Biraz daha geniş olursa iyi olur... Neden derseniz bazı arkadaşlar arka dar olduğu için bazı ekipmanların zor takıldığını söylemişti...</p><p></p><p>Buçuklu vites kolu mf 3.060 larda olduğu gibi olursa iyi olur...Yenilik adına...</p><p></p><p>Yeni teknolojiye sahip motor gerekli...</p><p></p><p>Torkun arttırılmasının gerekli olduğunu düşünüyorum zayıf kaldığını söyleyen arkadaşlar var... Ama bu yapılırken de yakıt ta artacaksa yakıtta cimri başak lafı yersiz kalır gibi geliyor...</p><p></p><p>Kuyruk mili devri 540 ve 540 E ile sınırlı olmayan daha fazla seçenek olmalı diye düşünüyorum... Bu bana göre kuyruk mili kullanılan ekipmanlar da, ekipmanın yapacağı işe göre daha fazla devir de az yakıtla iş yapabilmesi bakımından daha iyi olacağı görüşündeyim...</p><p></p><p>Şimdilik bunlar geldi aklıma...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="demirciler_14, post: 245915, member: 14376"] [b]Ynt: BAŞAK TRAKTÖRDE YENİLİK OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ BEKLENTİLERİNİZ?[/b] Ben başak kullanıcısı değilim ama olmasını istediğim şeylerde var... Bana göre eksik olanlar desek daha iyi olur... Mekanik shuttle yada hidrolik shuttle konursa iyi olur... Hidrolik shuttle daha modern olur gibi geliyor... Biraz daha geniş olursa iyi olur... Neden derseniz bazı arkadaşlar arka dar olduğu için bazı ekipmanların zor takıldığını söylemişti... Buçuklu vites kolu mf 3.060 larda olduğu gibi olursa iyi olur...Yenilik adına... Yeni teknolojiye sahip motor gerekli... Torkun arttırılmasının gerekli olduğunu düşünüyorum zayıf kaldığını söyleyen arkadaşlar var... Ama bu yapılırken de yakıt ta artacaksa yakıtta cimri başak lafı yersiz kalır gibi geliyor... Kuyruk mili devri 540 ve 540 E ile sınırlı olmayan daha fazla seçenek olmalı diye düşünüyorum... Bu bana göre kuyruk mili kullanılan ekipmanlar da, ekipmanın yapacağı işe göre daha fazla devir de az yakıtla iş yapabilmesi bakımından daha iyi olacağı görüşündeyim... Şimdilik bunlar geldi aklıma... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt