PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Videolar (Alıntılar)
Başak ve pancar arabaları...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="entelmaganda" data-source="post: 900942" data-attributes="member: 20556"><p><strong>Ynt: Başak ve pancar arabaları...</strong></p><p></p><p>768 imiz vardı . Emektar sanayicinin ekmek teknesiydi . Enson Şase yaptık traktor e . </p><p>Ama çekiş olsun is yapma olsun yakıt olsun mükemmel di. </p><p> Babamın esas işi sondajcilik ilk alırken sondaj is yapsın boru arabasi sürüklesin diye aldık . Sonra tarla maceraları başladı. </p><p>Kullanımı zor allah var adamın Azmini sınar konfor namina da bişi yok. Fakat kuyruk mili gücü iyi . Hidrolikleri zaten herkes biliyor. Yakıt ise emsallere göre çok azdı. </p><p></p><p>Yenileri gelse babamın gözü kaymazsa ben bişi bilmiyorum.</p><p></p><p>Zaten traktor u takas a verdiğinde arkasindan bakmisti öyle uzun uzun sanayiciyle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="entelmaganda, post: 900942, member: 20556"] [b]Ynt: Başak ve pancar arabaları...[/b] 768 imiz vardı . Emektar sanayicinin ekmek teknesiydi . Enson Şase yaptık traktor e . Ama çekiş olsun is yapma olsun yakıt olsun mükemmel di. Babamın esas işi sondajcilik ilk alırken sondaj is yapsın boru arabasi sürüklesin diye aldık . Sonra tarla maceraları başladı. Kullanımı zor allah var adamın Azmini sınar konfor namina da bişi yok. Fakat kuyruk mili gücü iyi . Hidrolikleri zaten herkes biliyor. Yakıt ise emsallere göre çok azdı. Yenileri gelse babamın gözü kaymazsa ben bişi bilmiyorum. Zaten traktor u takas a verdiğinde arkasindan bakmisti öyle uzun uzun sanayiciyle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Videolar (Alıntılar)
Başak ve pancar arabaları...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt