PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
Basınçlı oto yıkama makinası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1000066" data-attributes="member: 20560"><p><strong>Ynt: Basınçlı oto yıkama makinası</strong></p><p></p><p></p><p>Eski makineme takmıştım. 40 lık pompa var üzerinde. Regülatörde iki çıkış var birine takıyorum dolayası ile diğerini kapatıyorum. basınç en üstte ( 4 ) traktör rölantide çalışıyor. basınç için rakam söyliyemeyeceğim ama benim diyen basınçlı yıkama ile yarışır derecede etkili ama az su kullanıyor gibi geldi bana. Basınçlı yıkama makinem yok ama arabayı dışarıda vs yıkattığımda yerden akan su daha fazla akıyordu. </p><p></p><p>Suyu depodan alıyor. Yağ gibi kirleri çıkaracaksanız. Sıcak su, önceden gaz yağı gibi şeylere hiç gerek yok.</p><p>Acaba elimi değdirsem ne olur dedim. Hafifçe değdirdim anında yaktı ve suyun çarptığı yer su topladı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1000066, member: 20560"] [b]Ynt: Basınçlı oto yıkama makinası[/b] Eski makineme takmıştım. 40 lık pompa var üzerinde. Regülatörde iki çıkış var birine takıyorum dolayası ile diğerini kapatıyorum. basınç en üstte ( 4 ) traktör rölantide çalışıyor. basınç için rakam söyliyemeyeceğim ama benim diyen basınçlı yıkama ile yarışır derecede etkili ama az su kullanıyor gibi geldi bana. Basınçlı yıkama makinem yok ama arabayı dışarıda vs yıkattığımda yerden akan su daha fazla akıyordu. Suyu depodan alıyor. Yağ gibi kirleri çıkaracaksanız. Sıcak su, önceden gaz yağı gibi şeylere hiç gerek yok. Acaba elimi değdirsem ne olur dedim. Hafifçe değdirdim anında yaktı ve suyun çarptığı yer su topladı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
Basınçlı oto yıkama makinası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt