PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
BAŞKA BİR HAYVANCILIK MÜMKÜN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 893657" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: BAŞKA BİR HAYVANCILIK MÜMKÜN</strong></p><p></p><p> Yılmaz kardeş gecen senemi neydi Bereket TV de bi belgesel izliyordum Avusturyada Smental hayvanlar hakındaydı,Programda çarpıcı olan konu anlatım kısaca.</p><p>Adamlar hayvan baktığı iklimleir corafyayı tanıtırken bir çiftci cok dikatimi çekti adamda bizim YERLİ IRK dan 60 Tane sağlır inek vardı ve adamla konuştuklarında adam aynen şu cümleleri söyledi BENİM HAYVANLARI GÜTÜĞÜM YER YÜKSEK VE TAŞLIK KONUMDADIR DİYE ORMAN ARASINDA ,ve BEN ARAŞTIRDIM EN UYGUN HAYVAN BUNLARMIŞ DİYE Bİ AÇIKLAMA YAPTI Adam şok oldum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 893657, member: 51940"] [b]Ynt: BAŞKA BİR HAYVANCILIK MÜMKÜN[/b] Yılmaz kardeş gecen senemi neydi Bereket TV de bi belgesel izliyordum Avusturyada Smental hayvanlar hakındaydı,Programda çarpıcı olan konu anlatım kısaca. Adamlar hayvan baktığı iklimleir corafyayı tanıtırken bir çiftci cok dikatimi çekti adamda bizim YERLİ IRK dan 60 Tane sağlır inek vardı ve adamla konuştuklarında adam aynen şu cümleleri söyledi BENİM HAYVANLARI GÜTÜĞÜM YER YÜKSEK VE TAŞLIK KONUMDADIR DİYE ORMAN ARASINDA ,ve BEN ARAŞTIRDIM EN UYGUN HAYVAN BUNLARMIŞ DİYE Bİ AÇIKLAMA YAPTI Adam şok oldum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
BAŞKA BİR HAYVANCILIK MÜMKÜN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt