PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Fotoğraflar (Çekimler)
Başkent 240 S
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 217252" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: Başkent 240 S</strong></p><p></p><p>şimdi 3-4 çeşit 240 olmuş abey.şimdi bunların hangisi ' ' esas oğlan ' ' .Ben bir 240 hayranı olsam,herhalde bu yeni 240 ların hangisinin iyi olduğunu deneme yanılma yöntemiyle (binlerce lira akıtarak) bulmaktansa gider ikinci el temiz bir mf240 alır gelirim.bu yaptıkları tam anlamıyla çiftçiyle dalga geçmek olmuş.</p><p></p><p>aslında bu yaptıklarında da bir gelecek göremiyorum açıkçası.şimdi bir traktör üreteceksin.markası duyulmamış.yani ' ' no name ' ' .insanları bunu almaya teşvik ediyorsun.bu ayakkabı değil ki bu seferlik bunu deneyelim diyecek.binlerce liralık bir yatırım.çiftçi bunu 15-20 yıl kullanacak kullanabilirse.sen bu malı satmak için bir fark yaratman gerekiyor.bir cazibe merkezi olman yani.belki fiyat olarak,belki süper kalite olarak.yada bir telefonla servisi adamın ayağına götürerek.bu sektör doydu.fark yaratamayanın geleceği biraz karanlık.ama bağzı devletlerin tarımı bizden 10 yıl 20 yıl geri.mazot ucuz oralarda.burada üretir oralarda satarsın onu bilmem.iran,pakistan,orta asya devletleri,kuzey afrika devletleri.(ama hindistanı bu listeye katmıyorum.)nasıl ki avrupa devletlerinde otomobil,traktör ve diğer araçların yeni modelleri çıktığında.eski modellerin kalıplarını çöpe atmayıp türkiyeye kakalıyorlar.bizim burada üretilip peynir ekmek gibi satılıyorsa.bizde aynını bizden o sektörde geri kalmış devletlere satmalıyız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 217252, member: 7396"] [b]Ynt: Başkent 240 S[/b] şimdi 3-4 çeşit 240 olmuş abey.şimdi bunların hangisi ' ' esas oğlan ' ' .Ben bir 240 hayranı olsam,herhalde bu yeni 240 ların hangisinin iyi olduğunu deneme yanılma yöntemiyle (binlerce lira akıtarak) bulmaktansa gider ikinci el temiz bir mf240 alır gelirim.bu yaptıkları tam anlamıyla çiftçiyle dalga geçmek olmuş. aslında bu yaptıklarında da bir gelecek göremiyorum açıkçası.şimdi bir traktör üreteceksin.markası duyulmamış.yani ' ' no name ' ' .insanları bunu almaya teşvik ediyorsun.bu ayakkabı değil ki bu seferlik bunu deneyelim diyecek.binlerce liralık bir yatırım.çiftçi bunu 15-20 yıl kullanacak kullanabilirse.sen bu malı satmak için bir fark yaratman gerekiyor.bir cazibe merkezi olman yani.belki fiyat olarak,belki süper kalite olarak.yada bir telefonla servisi adamın ayağına götürerek.bu sektör doydu.fark yaratamayanın geleceği biraz karanlık.ama bağzı devletlerin tarımı bizden 10 yıl 20 yıl geri.mazot ucuz oralarda.burada üretir oralarda satarsın onu bilmem.iran,pakistan,orta asya devletleri,kuzey afrika devletleri.(ama hindistanı bu listeye katmıyorum.)nasıl ki avrupa devletlerinde otomobil,traktör ve diğer araçların yeni modelleri çıktığında.eski modellerin kalıplarını çöpe atmayıp türkiyeye kakalıyorlar.bizim burada üretilip peynir ekmek gibi satılıyorsa.bizde aynını bizden o sektörde geri kalmış devletlere satmalıyız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Fotoğraflar (Çekimler)
Başkent 240 S
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt