PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Müzik
Bedirhan Gökçe - Bu Gece
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 66758" data-attributes="member: 2"><p><a href="http://www.izlesene.com/video/bu%20gece-nefretim-askimi-asti-bu-gece/140777" target="_blank">http://www.izlesene.com/video/bu%20gece-nefretim-askimi-asti-bu-gece/140777</a></p><p></p><p>_____________________________________</p><p></p><p>Bu Gece</p><p></p><p><span style="color: green"><strong>Sen benim gözümde bir hiçsin artık</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Nefretim aşkımı aştı bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Bugünki sözlerinden söz müydü artık</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Son sözün sabrımı aştı bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong></strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Kolayca bitsin bu diyemedin de</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Salladın savurdun basiretsizce</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Hiç mi ders almadın onca gezdik de</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Yağmurun rahmetini aştı bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong></strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Yürümeyen neydi ilişkimiz mi?</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Günüm sensiz bomboş deyişimiz mi?</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Sensiz yaşayamam çelişkimiz mi?</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Yalanın doğrunu aştı bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong></strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Evlenmek hayali kapımda idi</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Giriş kat evimin boyası yeni</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Mobilyan takımın alınmış idi</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Vuslatın tadını aştı bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong></strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Yemedim yedirdim ne varsa sana</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Üç kuruşum olsa verirdim daha</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Memurdum, yoksuldum hatırlasana</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Hafızam haddini aştı bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong></strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Ayakların donmuş üşümüştün de</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Gece yatamamış üzülmüştüm de</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Bir ay oruç tutup yememiştim de</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>O çizmen boyunu aştı bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong></strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Yapılan söylenmez gelmezmiş dile</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Allah'tan beklenir kul bilmese de</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Kızgınlığım buna sebep ise de</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Sabrım miadını aştı bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong></strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Onca gez toz benle</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Seviyorum de sonra git nişanlan birde ona de</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Şerefsiz değil nedir bu söyle?</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Küfrüm edebimi aştı bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong></strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Sana son bir sözüm nasihatım var</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Aldığım ahlakla bir terbiyem var</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Seni doğuran ana deyip geçmek var</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Saygım adabımı tuttu bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Gönlümün romanı bitti bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Hangisine yansam şimdi bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Ömrümden beş yıl gitti bu gece</strong></span></p><p><span style="color: green"><strong></strong></span></p><p><span style="color: green"><strong>Bedirhan GÖKÇE</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 66758, member: 2"] [url=http://www.izlesene.com/video/bu%20gece-nefretim-askimi-asti-bu-gece/140777]http://www.izlesene.com/video/bu%20gece-nefretim-askimi-asti-bu-gece/140777[/url] _____________________________________ Bu Gece [color=green][b]Sen benim gözümde bir hiçsin artık Nefretim aşkımı aştı bu gece Bugünki sözlerinden söz müydü artık Son sözün sabrımı aştı bu gece Kolayca bitsin bu diyemedin de Salladın savurdun basiretsizce Hiç mi ders almadın onca gezdik de Yağmurun rahmetini aştı bu gece Yürümeyen neydi ilişkimiz mi? Günüm sensiz bomboş deyişimiz mi? Sensiz yaşayamam çelişkimiz mi? Yalanın doğrunu aştı bu gece Evlenmek hayali kapımda idi Giriş kat evimin boyası yeni Mobilyan takımın alınmış idi Vuslatın tadını aştı bu gece Yemedim yedirdim ne varsa sana Üç kuruşum olsa verirdim daha Memurdum, yoksuldum hatırlasana Hafızam haddini aştı bu gece Ayakların donmuş üşümüştün de Gece yatamamış üzülmüştüm de Bir ay oruç tutup yememiştim de O çizmen boyunu aştı bu gece Yapılan söylenmez gelmezmiş dile Allah'tan beklenir kul bilmese de Kızgınlığım buna sebep ise de Sabrım miadını aştı bu gece Onca gez toz benle Seviyorum de sonra git nişanlan birde ona de Şerefsiz değil nedir bu söyle? Küfrüm edebimi aştı bu gece Sana son bir sözüm nasihatım var Aldığım ahlakla bir terbiyem var Seni doğuran ana deyip geçmek var Saygım adabımı tuttu bu gece Gönlümün romanı bitti bu gece Hangisine yansam şimdi bu gece Ömrümden beş yıl gitti bu gece Bedirhan GÖKÇE[/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Müzik
Bedirhan Gökçe - Bu Gece
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt