PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
beklenılen 43 beygırlık deutzh
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 994561" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: beklenılen 43 beygırlık deutzh</strong></p><p></p><p></p><p>Hocam benim görüşüm bu traktör hindistan ve bazı avrupa ülkeleri için üretildi</p><p>özellikle hindistanda 35-45hp arası traktörler çok kullanılıyor. tafe35di ve 42 di diye eski çarpılı 35lerin taklitleri bile hala çok satıyor oralarda</p><p>bir konu açmıştım tafe 42di ile ilgili, orada şaban abi eski yugoslavya ülkelerinde çok sattığını söylemişti.</p><p>türkiye pazarında da şanslarını denemek istediler sanırım</p><p></p><p>ben çok başarısız olacağını da düşünmüyorum zira sıfır bir traktör için 29900 lira fiyat piyasaya göre çok uygun bu fiyattan devam eder ve bahçeye uygun ölçülerde geliştirirse şansı olabilir ama bu fiyatın ilk 100 traktör için geçerli olduğunu söylemişlerdi zaten</p><p></p><p>tarla tarımında da yine 500 kg kapasiteli gübre dağıtma 600 kg lık ilaçlama 9lu kaz ayağı 2 li 12inç pulluk çeker yani buda türkiye ortalamasında epey bir ekipman parkuru</p><p>sorun az miktar arazi ve bu parkuru olan muhtemel emekliliğinin arefesinde ve son kuşak çiftçi bu traktörü alır mı? </p><p>sanmıyorum </p><p>2, traktör olarak tercih edilirmi peki ?</p><p>bak burada biraz ışık var</p><p>birde tt50 gibi çekiyo ama az yakıyo denilmeye başlandı mı (bunu bilmiyoruz artık Yusuf abi kullandıkça bizi bilgilendirir) bu traktör epey satar ülkemizde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 994561, member: 55057"] [b]Ynt: beklenılen 43 beygırlık deutzh[/b] Hocam benim görüşüm bu traktör hindistan ve bazı avrupa ülkeleri için üretildi özellikle hindistanda 35-45hp arası traktörler çok kullanılıyor. tafe35di ve 42 di diye eski çarpılı 35lerin taklitleri bile hala çok satıyor oralarda bir konu açmıştım tafe 42di ile ilgili, orada şaban abi eski yugoslavya ülkelerinde çok sattığını söylemişti. türkiye pazarında da şanslarını denemek istediler sanırım ben çok başarısız olacağını da düşünmüyorum zira sıfır bir traktör için 29900 lira fiyat piyasaya göre çok uygun bu fiyattan devam eder ve bahçeye uygun ölçülerde geliştirirse şansı olabilir ama bu fiyatın ilk 100 traktör için geçerli olduğunu söylemişlerdi zaten tarla tarımında da yine 500 kg kapasiteli gübre dağıtma 600 kg lık ilaçlama 9lu kaz ayağı 2 li 12inç pulluk çeker yani buda türkiye ortalamasında epey bir ekipman parkuru sorun az miktar arazi ve bu parkuru olan muhtemel emekliliğinin arefesinde ve son kuşak çiftçi bu traktörü alır mı? sanmıyorum 2, traktör olarak tercih edilirmi peki ? bak burada biraz ışık var birde tt50 gibi çekiyo ama az yakıyo denilmeye başlandı mı (bunu bilmiyoruz artık Yusuf abi kullandıkça bizi bilgilendirir) bu traktör epey satar ülkemizde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
beklenılen 43 beygırlık deutzh
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt