PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
belarus MTZ 80 kullanan varmı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1059919" data-attributes="member: 56055"><p>Öncelikle hayırlı olsun [MENTION=54740]Ali öz[/MENTION] abi. Bizim köyde bunların Bolgar tk80 olanlarından hâlâ 3 tane var aktif olarak çalışan. 92,93 yılında sıfır olarak satın alınmıştı. Hala aynı kişiler tarafından kullanılıyor. Civar köylerdende alan oldu ama 5 - 10 yıl içinde elinde çıkardı alanlar. Vitesler çok karışık, şema paylaşımı yapılmış zaten. </p><p></p><p>Bana sorarsanız çok doğru bir tercih değil. Türkiye şartlarında alınabilecek traktörler arasında son sıralarda gelir. Ne parçası bulunur, ne arızasını anlayabilirsin. Usta bile anlamaz kimi arızasından. Bakımı zordur. Bizim köyde olanları vaktiyle çok büyük tarlalar işledi. Şimdi ise kullananların arazi sayısı az. Zaten arıza olarak büyük sıkıntı, kullananların işlerini yarım bıraktığı çok oluyor. Bizim usta affına sığınarak söylüyorum 'demir yığınını' olarak tanımlıyor bunları. Zetor gibi basit ama kullanışlı bir yapıya sahip olsa belki iş yapardı. Zetor 5211'i verdiysen çok pişman olursun. </p><p></p><p>Şahsi görüşüm: Hiç oynama tez vakitte elden çıkar. 5211 yerine ya da yanına piyasası uygun, huyunu suyunu bildiğin bir 7211 bak çok daha iyi olur. Sanada yakışır hem. Yanlış anlama abi, dost acı söyler bildiklerimi yazıyorum, kimsenin malını eleştirmek gibi bir düşüncem yok. Sadece 1-2 yıl sonra canının sıkılmasından korkuyorum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1059919, member: 56055"] Öncelikle hayırlı olsun [MENTION=54740]Ali öz[/MENTION] abi. Bizim köyde bunların Bolgar tk80 olanlarından hâlâ 3 tane var aktif olarak çalışan. 92,93 yılında sıfır olarak satın alınmıştı. Hala aynı kişiler tarafından kullanılıyor. Civar köylerdende alan oldu ama 5 - 10 yıl içinde elinde çıkardı alanlar. Vitesler çok karışık, şema paylaşımı yapılmış zaten. Bana sorarsanız çok doğru bir tercih değil. Türkiye şartlarında alınabilecek traktörler arasında son sıralarda gelir. Ne parçası bulunur, ne arızasını anlayabilirsin. Usta bile anlamaz kimi arızasından. Bakımı zordur. Bizim köyde olanları vaktiyle çok büyük tarlalar işledi. Şimdi ise kullananların arazi sayısı az. Zaten arıza olarak büyük sıkıntı, kullananların işlerini yarım bıraktığı çok oluyor. Bizim usta affına sığınarak söylüyorum 'demir yığınını' olarak tanımlıyor bunları. Zetor gibi basit ama kullanışlı bir yapıya sahip olsa belki iş yapardı. Zetor 5211'i verdiysen çok pişman olursun. Şahsi görüşüm: Hiç oynama tez vakitte elden çıkar. 5211 yerine ya da yanına piyasası uygun, huyunu suyunu bildiğin bir 7211 bak çok daha iyi olur. Sanada yakışır hem. Yanlış anlama abi, dost acı söyler bildiklerimi yazıyorum, kimsenin malını eleştirmek gibi bir düşüncem yok. Sadece 1-2 yıl sonra canının sıkılmasından korkuyorum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
belarus MTZ 80 kullanan varmı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt