PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BELArus
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaan_K" data-source="post: 1160459" data-attributes="member: 77721"><p>Şimdi abim kendi düşüncemi şöyle ifade edeyim. Anladığım kadarıyla motor özellikleri bir olsa da Türkiye de bir fabrika kurdukları takdirde sanırım o ki aynı tipte mekanik araç üretmeye bilirler. Hani her ülkenin kendi ihtiyacına hasıl araç üretimi yapılıyor diye düşünüyorum. Bana göre bu bölgede daha elektronik mekanizmalı modeller üretirler diye düşünüyorum. Neden dersen Türkiye de parasal güç var ve rekabet piyasası daha geniş bir alan. Tabi ki her çifçi önce en az yakan sonra en çok işi yapabileceği traktörü istiyor. E söz konusu piyasada birçok ta güçlü muadil var bence. Gerçi ülkemize gelişi yeni olan Brezilya menşeli Arbos traktörde çok mekanik ama, bence Belarus modernize edilmiş bir modeli Türkiye de üretmek isteyebilir düşüncesindeyim. Tabi gerçekleri olayların izleyeceği zaman ve süreç belirleyecek ama tabi ki evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymaz bu yüzden yaşayarak göreceğiz diye düşünüyorum. Lakin umarım traktör fiyatları bu üst düzey fiyatlarda olmaz. Çünkü şirket sitesinden yaptığım araştırmaya binaen konuşuyorum, yeni üretim traktör modellerinin Avrupa üretim traktör modelleriyle karşılaştırıldığında fiyat farkı olarak pergel bir bayağı açık görünüyor gibi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaan_K, post: 1160459, member: 77721"] Şimdi abim kendi düşüncemi şöyle ifade edeyim. Anladığım kadarıyla motor özellikleri bir olsa da Türkiye de bir fabrika kurdukları takdirde sanırım o ki aynı tipte mekanik araç üretmeye bilirler. Hani her ülkenin kendi ihtiyacına hasıl araç üretimi yapılıyor diye düşünüyorum. Bana göre bu bölgede daha elektronik mekanizmalı modeller üretirler diye düşünüyorum. Neden dersen Türkiye de parasal güç var ve rekabet piyasası daha geniş bir alan. Tabi ki her çifçi önce en az yakan sonra en çok işi yapabileceği traktörü istiyor. E söz konusu piyasada birçok ta güçlü muadil var bence. Gerçi ülkemize gelişi yeni olan Brezilya menşeli Arbos traktörde çok mekanik ama, bence Belarus modernize edilmiş bir modeli Türkiye de üretmek isteyebilir düşüncesindeyim. Tabi gerçekleri olayların izleyeceği zaman ve süreç belirleyecek ama tabi ki evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymaz bu yüzden yaşayarak göreceğiz diye düşünüyorum. Lakin umarım traktör fiyatları bu üst düzey fiyatlarda olmaz. Çünkü şirket sitesinden yaptığım araştırmaya binaen konuşuyorum, yeni üretim traktör modellerinin Avrupa üretim traktör modelleriyle karşılaştırıldığında fiyat farkı olarak pergel bir bayağı açık görünüyor gibi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BELArus
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt