PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
BELÇİKA MAVİSİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bilal_26" data-source="post: 1177050" data-attributes="member: 75269"><p>izlemezmiyim gözüm sürekli üzerlerinde; hayvanların genel durumlarını doğum beslenme size anlattım gibiydi 02/10 doğum yapan hayvan kendi doğurdu hiç elimi sürmedim bugün itibariyle 60 gün oldu onun durumu ilerleyen günlerde ne olcak bakalım doğum kaynaklı hiç bir problem bahane yok beslenmeyi bir şekilde çözerizdiye düşünüyorum havalar hala ılıman gidiyor yeşili kurusu yeni yeşereni süper otlak mera yiyip duruyorlar kaya tuzu ileve toz vitamin minarel premix acaba deyip 10cc bir hafta arayla ademin de yaptım 3 kg fabrika yemi 19proteğin 1 kg arpa kırması 500 gr mısır kırması</p><p>(yağlanma yapacağınıda sanmıyorum) akşama kadar gez ye iç tık yok 5 ayı geçti sayılır doğumları ilk ikisinin süt verimleride çok yüksek değil neyi eksik yapıyorum bilemedim doğum aralığı uzadıkça karlı bir iş olmaktan çıkacak nasıl yapcaz hocam bu işi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilal_26, post: 1177050, member: 75269"] izlemezmiyim gözüm sürekli üzerlerinde; hayvanların genel durumlarını doğum beslenme size anlattım gibiydi 02/10 doğum yapan hayvan kendi doğurdu hiç elimi sürmedim bugün itibariyle 60 gün oldu onun durumu ilerleyen günlerde ne olcak bakalım doğum kaynaklı hiç bir problem bahane yok beslenmeyi bir şekilde çözerizdiye düşünüyorum havalar hala ılıman gidiyor yeşili kurusu yeni yeşereni süper otlak mera yiyip duruyorlar kaya tuzu ileve toz vitamin minarel premix acaba deyip 10cc bir hafta arayla ademin de yaptım 3 kg fabrika yemi 19proteğin 1 kg arpa kırması 500 gr mısır kırması (yağlanma yapacağınıda sanmıyorum) akşama kadar gez ye iç tık yok 5 ayı geçti sayılır doğumları ilk ikisinin süt verimleride çok yüksek değil neyi eksik yapıyorum bilemedim doğum aralığı uzadıkça karlı bir iş olmaktan çıkacak nasıl yapcaz hocam bu işi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
BELÇİKA MAVİSİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt