PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Aşk - Sevgi
...Ben Acıyı Şerefine İçerim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TMS_HST" data-source="post: 40177" data-attributes="member: 143"><p><strong>Dinlerken Yüreğim yandı</strong></p><p><strong>Sanki içimde bir yerler acıdı</strong></p><p><strong>Ölüm gerçek sevda,mutluluk yalandı</strong></p><p><strong>Acılar içinde ben varım çünkü kalbim hep yalnız kalandı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Ağlıyorum ama göz yaşı yok</strong></p><p><strong>Bağırıyorum ama sesim çıkmıyor</strong></p><p><strong>Sesimi duyan olmuyor</strong></p><p><strong>Bu gönül senden başkasını yerine koyamıyor.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Gözler görür ama gönüller kör olmuş</strong></p><p><strong>Kalbe sevgi yerine acılar dolmuş</strong></p><p><strong>Aşk bahçesindeki sevgiler solmuş</strong></p><p><strong>Ama dünyada Kahpelik İhanet bolmuş</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Bir kızın Gözlerine aldandım</strong></p><p><strong>Ama yine yapa yalnız kaldım</strong></p><p><strong>Ayrıldım ama hep adını andım</strong></p><p><strong>Çünkü onu kalbime kazıdım.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Yüreğimde ayrılıgın izleri dolu</strong></p><p><strong>Aşkın kalkmaz oldu eli kolu</strong></p><p><strong>Ona gitmek için çizdiğim yolu</strong></p><p><strong>Sildi yok etti yağan dolu</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Ben acıyı şerefine içerim</strong></p><p><strong>Sen gidersen ben ölümü seçerim</strong></p><p><strong>Kalbime sapladım ucu sivri hançerim</strong></p><p><strong>Yaktı beni sildi der geçerim</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Âşık Yusuf ' um elbet kalmam dünyaya</strong></p><p><strong>Cennete gidecek Sevabım bile yok giderim yaya</strong></p><p><strong>Kalbi söküp parçaladığım kayaya</strong></p><p><strong>Yasladım sırtımı bakmam bakamam arkaya</strong></p><p></p><p><strong>[glow=blue,2,300]Âşık_Yusuf[/glow]</strong></p><p></p><p><strong>[glow=purple,2,300]The @*/-TmS_HsT-/*@[/glow]</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TMS_HST, post: 40177, member: 143"] [b]Dinlerken Yüreğim yandı Sanki içimde bir yerler acıdı Ölüm gerçek sevda,mutluluk yalandı Acılar içinde ben varım çünkü kalbim hep yalnız kalandı Ağlıyorum ama göz yaşı yok Bağırıyorum ama sesim çıkmıyor Sesimi duyan olmuyor Bu gönül senden başkasını yerine koyamıyor. Gözler görür ama gönüller kör olmuş Kalbe sevgi yerine acılar dolmuş Aşk bahçesindeki sevgiler solmuş Ama dünyada Kahpelik İhanet bolmuş Bir kızın Gözlerine aldandım Ama yine yapa yalnız kaldım Ayrıldım ama hep adını andım Çünkü onu kalbime kazıdım. Yüreğimde ayrılıgın izleri dolu Aşkın kalkmaz oldu eli kolu Ona gitmek için çizdiğim yolu Sildi yok etti yağan dolu Ben acıyı şerefine içerim Sen gidersen ben ölümü seçerim Kalbime sapladım ucu sivri hançerim Yaktı beni sildi der geçerim Âşık Yusuf ' um elbet kalmam dünyaya Cennete gidecek Sevabım bile yok giderim yaya Kalbi söküp parçaladığım kayaya Yasladım sırtımı bakmam bakamam arkaya[/b] [b][glow=blue,2,300]Âşık_Yusuf[/glow][/b] [b][glow=purple,2,300]The @*/-TmS_HsT-/*@[/glow][/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Aşk - Sevgi
...Ben Acıyı Şerefine İçerim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt