PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ben Böyle Finansal Kiralama Şirketinin Vicdanını ÖP...EYİM!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Egeli_Ciftci" data-source="post: 913202" data-attributes="member: 57698"><p><strong>Ynt: Ben Böyle Finansal Kiralama Şirketinin Vicdanını ÖP...EYİM!!!</strong></p><p></p><p>Kaskolar önceden policede ne yaziyorsa pert durumunda onu ödüyordu az bir kesinti ile. Ama AB standartlarinda yeni yasayla piyasa degerini ödüyorlar araclarin pert oldugu zaman.</p><p>Örnek vereyim;</p><p>2012 12. ayinda babam yeni aldigi arabayi 1873 TL ye kasko yaptirmis,</p><p>2013 12. ayinda 1 sene boyunca kaza bela yok fiyat artmis 2278 TL yaptirilmis,</p><p>2014 12. ayinda en ucuz fiyat veren kasko sirketi 2867 TL cikarmis. 3 yil boyunca kaza bela hic bir sey yok fiyat azalacagi yerde artmis sürekli bunuda anlamis degilim.</p><p>2012 yilinda kendi arabam pert oldu takla attigimiz icin kasko degeri 58,000 TL iken sirket bana 52000 kusur ödedi,</p><p>yeni arac alip kasko yaptirmak istedigimde pert arac kaydim oldugu icin normal birine 1500 tl yapilan kasko icin saka gibi benden 5750 TL ücret istediler. Arabayada senede bindigimiz 1 ay geri kalan 11 ay garajda yatiyor.</p><p></p><p>Suda bir gercek Türkiye sartlarinda ne olursa olsun kaskosuz hic bir arac kullanmayacaksin. Gerci biz Almanyada sürüyoruzda noluyo sarhos cok gelip vuruyor elin cavuru bizdeki bu sansla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Egeli_Ciftci, post: 913202, member: 57698"] [b]Ynt: Ben Böyle Finansal Kiralama Şirketinin Vicdanını ÖP...EYİM!!![/b] Kaskolar önceden policede ne yaziyorsa pert durumunda onu ödüyordu az bir kesinti ile. Ama AB standartlarinda yeni yasayla piyasa degerini ödüyorlar araclarin pert oldugu zaman. Örnek vereyim; 2012 12. ayinda babam yeni aldigi arabayi 1873 TL ye kasko yaptirmis, 2013 12. ayinda 1 sene boyunca kaza bela yok fiyat artmis 2278 TL yaptirilmis, 2014 12. ayinda en ucuz fiyat veren kasko sirketi 2867 TL cikarmis. 3 yil boyunca kaza bela hic bir sey yok fiyat azalacagi yerde artmis sürekli bunuda anlamis degilim. 2012 yilinda kendi arabam pert oldu takla attigimiz icin kasko degeri 58,000 TL iken sirket bana 52000 kusur ödedi, yeni arac alip kasko yaptirmak istedigimde pert arac kaydim oldugu icin normal birine 1500 tl yapilan kasko icin saka gibi benden 5750 TL ücret istediler. Arabayada senede bindigimiz 1 ay geri kalan 11 ay garajda yatiyor. Suda bir gercek Türkiye sartlarinda ne olursa olsun kaskosuz hic bir arac kullanmayacaksin. Gerci biz Almanyada sürüyoruzda noluyo sarhos cok gelip vuruyor elin cavuru bizdeki bu sansla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ben Böyle Finansal Kiralama Şirketinin Vicdanını ÖP...EYİM!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt