PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
Ben böyle inat traktör görmedim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1240799" data-attributes="member: 76199"><p>Enter yükü bırakmaz.</p><p> En iyi asılma geri geri çekmedir.</p><p> Esnek ve tork yedeği yüksek motor, şanzıman yapısı.</p><p> 30 derece eğimli buz rampada patinaja kalmadan çift çeker de yürüyor,</p><p> Motor 1500 devire sıkışıyor ve çekiyor.Bunu traktör bayılıyor olarak algılayanlarda var ama yük taşırken 1500-2300 devir arası sıkıştırarak kullanırsanız mesela 8 ton yükle CVT hissi verir, motor esnekliğinden şanzımana zarar vermez.</p><p> Örneğin 10 ton yükle asfalt ve ıslak zeminde tatlı rampada Steyr 768 takviye 4 le 2000 devirle rampaya girdiniz, rampada traktör kaçırmaya başladı, deviri 2000 devirden 1300 devirlere, motoru stop etme noktasına kadar bayıltırsanız tutunma iyileşir, yüksek devirle tekerleri sert çevirirseniz patinaja kapılır, yükte geri asılır, tehlikelidir.</p><p> Motoru bayıltarak yüke asılırsınız ve yükü çıkarırsınız.</p><p> Yürüyen aksam baygın motor çekişi veriyor, demiştik, buda tutunma farkı oluşturuyor, çeki demiri kuvveti büyük olan diğerini çekiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1240799, member: 76199"] Enter yükü bırakmaz. En iyi asılma geri geri çekmedir. Esnek ve tork yedeği yüksek motor, şanzıman yapısı. 30 derece eğimli buz rampada patinaja kalmadan çift çeker de yürüyor, Motor 1500 devire sıkışıyor ve çekiyor.Bunu traktör bayılıyor olarak algılayanlarda var ama yük taşırken 1500-2300 devir arası sıkıştırarak kullanırsanız mesela 8 ton yükle CVT hissi verir, motor esnekliğinden şanzımana zarar vermez. Örneğin 10 ton yükle asfalt ve ıslak zeminde tatlı rampada Steyr 768 takviye 4 le 2000 devirle rampaya girdiniz, rampada traktör kaçırmaya başladı, deviri 2000 devirden 1300 devirlere, motoru stop etme noktasına kadar bayıltırsanız tutunma iyileşir, yüksek devirle tekerleri sert çevirirseniz patinaja kapılır, yükte geri asılır, tehlikelidir. Motoru bayıltarak yüke asılırsınız ve yükü çıkarırsınız. Yürüyen aksam baygın motor çekişi veriyor, demiştik, buda tutunma farkı oluşturuyor, çeki demiri kuvveti büyük olan diğerini çekiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
Ben böyle inat traktör görmedim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt