PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BEN CASE IH JX 80 ALMAK İSTİYORUM NASIL BİR TRAKTÖR EKSİLERİ ARTILARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="qarizmatiqa" data-source="post: 606995" data-attributes="member: 24473"><p><strong>Ynt: BEN CASE IH JX 80 ALMAK İSTİYORUM NASIL BİR TRAKTÖR EKSİLERİ ARTILARI</strong></p><p></p><p>konu hortlamış ama olmuşken 100 luk olsun diyelım, abimin dediği gibi servis bayı firma üçlüsü çok önemli birinden biri olmazsa bu iş olmaz casenın diğer az satan markalara göre bir avantajı firması çok güçlü beğen beğenme adam üretmiş tamam bencede 12 vites az 16 24 belkı daha fazla olmalı ama adam bunu üretiyor satıyor isteyen alıyor ama alanlardan Türktraktör ' ün malına sırtını döndüğünü görmedim ben servis konusunda da avantajlı nh ülkenın en yaygın servis ve yedek parça ağına sahip casede aynı parçaları kullandığı için o konuda problem yok ama alırken pahalı satarken ucuz satmayı göze alıyorsan motoruda beğenmişsen hiç düşünme al yok arkadaş ben öyle senelerce bınemem motora garantisi bitince satarım belkı garantisinin bitmesini de beklemem diyorsan nh al</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qarizmatiqa, post: 606995, member: 24473"] [b]Ynt: BEN CASE IH JX 80 ALMAK İSTİYORUM NASIL BİR TRAKTÖR EKSİLERİ ARTILARI[/b] konu hortlamış ama olmuşken 100 luk olsun diyelım, abimin dediği gibi servis bayı firma üçlüsü çok önemli birinden biri olmazsa bu iş olmaz casenın diğer az satan markalara göre bir avantajı firması çok güçlü beğen beğenme adam üretmiş tamam bencede 12 vites az 16 24 belkı daha fazla olmalı ama adam bunu üretiyor satıyor isteyen alıyor ama alanlardan Türktraktör ' ün malına sırtını döndüğünü görmedim ben servis konusunda da avantajlı nh ülkenın en yaygın servis ve yedek parça ağına sahip casede aynı parçaları kullandığı için o konuda problem yok ama alırken pahalı satarken ucuz satmayı göze alıyorsan motoruda beğenmişsen hiç düşünme al yok arkadaş ben öyle senelerce bınemem motora garantisi bitince satarım belkı garantisinin bitmesini de beklemem diyorsan nh al [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BEN CASE IH JX 80 ALMAK İSTİYORUM NASIL BİR TRAKTÖR EKSİLERİ ARTILARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt