PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ben çobanken
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sklr68" data-source="post: 831791" data-attributes="member: 50830"><p>zamanın da bizim 300 tane koyun vardı. </p><p>koyunları ben güdüyordum tek başına </p><p>ama 3 tane itim vardı tam bi çoban köpekleriydi</p><p>neyse bir gün sürüyü çıkardım otlamaya </p><p>baya açılmışım köye bir baktım herhalde 5 km var.</p><p>neyse saat 4 gibi köpekler sürüyü bırakıp eve doğru kaçtılar </p><p>ben birşey anlayamadım </p><p>sürüyü nasıl eve götürecem onu düşünürken </p><p>birden ses geldi koyunlar meğleşmeye başladı </p><p>arkama bir baktım oda ne :</p><p>tam bir tosun büyüklüğünde ' canavar ' </p><p>sürüye bi daldı tahminen 200 kadar koyunu yedi ben dondum </p><p>koyunları yedikten sonra neredeyse 2 fil kadar oldu </p><p>sonra ben kaçmaya kalkıştım beni fark etti </p><p>pençesiyle yakaladı tam ağzına atarken </p><p>ve</p><p>ve</p><p>ve </p><p>ve</p><p>iki tokat attım malesef canavar öldü.</p><p>sonra saydım 169 koyun yemiş 31 tanesini telef etmiş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sklr68, post: 831791, member: 50830"] zamanın da bizim 300 tane koyun vardı. koyunları ben güdüyordum tek başına ama 3 tane itim vardı tam bi çoban köpekleriydi neyse bir gün sürüyü çıkardım otlamaya baya açılmışım köye bir baktım herhalde 5 km var. neyse saat 4 gibi köpekler sürüyü bırakıp eve doğru kaçtılar ben birşey anlayamadım sürüyü nasıl eve götürecem onu düşünürken birden ses geldi koyunlar meğleşmeye başladı arkama bir baktım oda ne : tam bir tosun büyüklüğünde ' canavar ' sürüye bi daldı tahminen 200 kadar koyunu yedi ben dondum koyunları yedikten sonra neredeyse 2 fil kadar oldu sonra ben kaçmaya kalkıştım beni fark etti pençesiyle yakaladı tam ağzına atarken ve ve ve ve iki tokat attım malesef canavar öldü. sonra saydım 169 koyun yemiş 31 tanesini telef etmiş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ben çobanken
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt