PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ben hayvancılık yapamk istiyorum bana ne gibii önerileriniz var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_tuysuz" data-source="post: 708963" data-attributes="member: 43852"><p><strong>Ynt: ben hayvancılık yapamk istiyorum bana ne gibii önerileriniz var</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Tamam bu is oldu...</p><p></p><p>O 3 donum dedigin ve evinin oldugu yere bir ahir yapacaksin, besi icin ahir diyorum ahir derken sakin internetten baktigin o modern sistem ahirlari aklina getirme ...besi icin demir profil borular lazim ,sundurma levhalari ,bir tane hayvanlari kistiracagin yer,bir tanede kaynak ustasi bu kadar ,bunlarin detayl;arini sonra konusuruz...</p><p></p><p>ortalama 180 -230 kg canli agirliginda erkek besi danalari satin alacaksin 20 tane diyorsan en az 40 000 tl paran olmasi lazim su sartlarda...</p><p></p><p>100 donum dedigin yere danelik arpa ekeceksin bugday demiyorum ,bugday besi sigirciliginda pek tavsiye edilmez....dane arpani alacaksin,samanini ,sapini da</p><p></p><p>birde diger tarlalardan sulak olanina rasyonuna lezzet katkisi...yoca...digerlerinede ot olarak,fig,korunga,tritikale v.b ne ekersen ek...geriye kalan kuspe ve vitamin minarel katkilarini zaten satin almak zorundasin...</p><p></p><p>Senin alt yapin cok guzel herseyin var sadece sebat edip basinda durup kosturman lazim avantajlarin cok fazla...gene sorun olursa gene sor gene sor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_tuysuz, post: 708963, member: 43852"] [b]Ynt: ben hayvancılık yapamk istiyorum bana ne gibii önerileriniz var[/b] Tamam bu is oldu... O 3 donum dedigin ve evinin oldugu yere bir ahir yapacaksin, besi icin ahir diyorum ahir derken sakin internetten baktigin o modern sistem ahirlari aklina getirme ...besi icin demir profil borular lazim ,sundurma levhalari ,bir tane hayvanlari kistiracagin yer,bir tanede kaynak ustasi bu kadar ,bunlarin detayl;arini sonra konusuruz... ortalama 180 -230 kg canli agirliginda erkek besi danalari satin alacaksin 20 tane diyorsan en az 40 000 tl paran olmasi lazim su sartlarda... 100 donum dedigin yere danelik arpa ekeceksin bugday demiyorum ,bugday besi sigirciliginda pek tavsiye edilmez....dane arpani alacaksin,samanini ,sapini da birde diger tarlalardan sulak olanina rasyonuna lezzet katkisi...yoca...digerlerinede ot olarak,fig,korunga,tritikale v.b ne ekersen ek...geriye kalan kuspe ve vitamin minarel katkilarini zaten satin almak zorundasin... Senin alt yapin cok guzel herseyin var sadece sebat edip basinda durup kosturman lazim avantajlarin cok fazla...gene sorun olursa gene sor gene sor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ben hayvancılık yapamk istiyorum bana ne gibii önerileriniz var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt