PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Ben Seni Ne çok SEVMİŞİM....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sametyaman" data-source="post: 273936" data-attributes="member: 455"><p>sensizliğin son deminde hüznüm</p><p></p><p>seni unutmanın eşiğine gelmişken</p><p></p><p>birden yine aynı şekilde çıktım karşıma</p><p></p><p>engel oldun unutmama seni</p><p></p><p>tekrar yüreğimi yaktın alev alev</p><p></p><p>aradan aylar yıllar geçmiş olsa da</p><p></p><p>unutmamamışım ben seni</p><p></p><p>yüreğime yok sayamamışım</p><p></p><p>yok deyip unuttum deyip inandırmışım bu yalanlara</p><p></p><p>ama ne yazık ki kendi kendimi kandırmışım</p><p></p><p>karşımda görünce birden yıkıldım adeta</p><p></p><p>bacaklarım tutmaz dilleirm Lal oldu bir söz edemedim</p><p></p><p>gözlerimden bir bir damlalar süzüldü yüreğime</p><p></p><p>dokunmak istedim dokunamadım</p><p></p><p>sarılmak istedim sarılamadım</p><p></p><p>yüreğimdeki o sıcaklığın hala eskisi gibi duyuromuş</p><p></p><p>özlemişim onu anladım</p><p></p><p>konuşmanı sesini gözlerini bana dokunuşunu</p><p></p><p>hatta kızmalarını bile çok özlemişim..</p><p></p><p>ben seni ne çok sevmişim ne çok.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sametyaman, post: 273936, member: 455"] sensizliğin son deminde hüznüm seni unutmanın eşiğine gelmişken birden yine aynı şekilde çıktım karşıma engel oldun unutmama seni tekrar yüreğimi yaktın alev alev aradan aylar yıllar geçmiş olsa da unutmamamışım ben seni yüreğime yok sayamamışım yok deyip unuttum deyip inandırmışım bu yalanlara ama ne yazık ki kendi kendimi kandırmışım karşımda görünce birden yıkıldım adeta bacaklarım tutmaz dilleirm Lal oldu bir söz edemedim gözlerimden bir bir damlalar süzüldü yüreğime dokunmak istedim dokunamadım sarılmak istedim sarılamadım yüreğimdeki o sıcaklığın hala eskisi gibi duyuromuş özlemişim onu anladım konuşmanı sesini gözlerini bana dokunuşunu hatta kızmalarını bile çok özlemişim.. ben seni ne çok sevmişim ne çok..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Ben Seni Ne çok SEVMİŞİM....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt