PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bence ayrımcılık bu iş...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delihan" data-source="post: 683426" data-attributes="member: 30572"><p><strong>Ynt: bence ayrımcılık bu iş...</strong></p><p></p><p>arkadaşlar iyi diyorsunuz da bulunduğunuz bölgede az çok bi iş kolu var inanın burada 7 ay karın altında esaret çekiyoruz devlet destekli projeler var ama ben çevremde görmedim ki 1 köylü bu projeden yapsın gine zenginler faydalanıyor ve bizim çevremizde hiç ama hiçbir büyük çapta fabrika yok olanlarda atölye tarzında 15 veya 20 işçili yerler kış olunca gençlerimiz batıya inşaatlara çalışmaya gidiyor yazın tarlasını hasat ediyor oda ektiğimiz sadece arpa ve buğday ne bir baraj var ne bir sulama imkanı tarlalarımıza 10 senedir sulama kanalı yaptılar ama içinde su yok şimdi soruyorum sizlere yılda 1 kez ürün alıyoruz mal para etmiyor yağmur yağarsa mahsül oluyor yağmassa hepten zarar teşviklerden hep zenginler faydalanıyor mart 21 demiş halen daha yolu kar ile kapalı köylerimiz var bir arkadaşımızda demişki ucuz mazot kullanıyorlar mazotun litresi 4.32 kaçak mazot dersen oda 4 tl ve traktörün içine ediyor bende sizlerle aynı fikirdeyim teşvik verilecekse tüm illeri kapsamalı sadece doğu güneydoğu değil ama şuda bir gerçek ki çok mahrumiyetlik var doğu güney doğuda insanlarımız çok cahil kandırılmaya çok müsait 2 paket makarna ile oy alınıyor aslında yaza yaza bitecek dert değil ama şunu vurgulamak istiyorum köylü nickli abimiz bulunduğu bölgenin mahrumiyetini dile getirmiş inanki abi bizim bu tarafı görsen yaşadığın yere her konuda şükredersin size şu kadarını diyeyim cadde ye çıktığınızda hiç yoktan rahat rahat dolaşıyorsunuz bizde acaba kim nerde ne provokasyon yapacak aman beladan uzak kaçalım korkusu ile sürüklenip gidiyoruz günlük olay medyaya ara sıra yansıyor ama yansımayanlar çok var ve bir çoğumuzun canı yandı bu olaylarda gece evler mi taranmadı gece ahırlardan hayvanlar mı çalınmadı gece köyler mi basılmadı bunun gibi bir çok şeyler ama bizim sesimiz çıkmıyor keşke gelip misafirim olsanız da 1 hafta şu çevrede bir gezseniz o zaman ben ve benim gibilerin dertlerini anlamış olursunuz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delihan, post: 683426, member: 30572"] [b]Ynt: bence ayrımcılık bu iş...[/b] arkadaşlar iyi diyorsunuz da bulunduğunuz bölgede az çok bi iş kolu var inanın burada 7 ay karın altında esaret çekiyoruz devlet destekli projeler var ama ben çevremde görmedim ki 1 köylü bu projeden yapsın gine zenginler faydalanıyor ve bizim çevremizde hiç ama hiçbir büyük çapta fabrika yok olanlarda atölye tarzında 15 veya 20 işçili yerler kış olunca gençlerimiz batıya inşaatlara çalışmaya gidiyor yazın tarlasını hasat ediyor oda ektiğimiz sadece arpa ve buğday ne bir baraj var ne bir sulama imkanı tarlalarımıza 10 senedir sulama kanalı yaptılar ama içinde su yok şimdi soruyorum sizlere yılda 1 kez ürün alıyoruz mal para etmiyor yağmur yağarsa mahsül oluyor yağmassa hepten zarar teşviklerden hep zenginler faydalanıyor mart 21 demiş halen daha yolu kar ile kapalı köylerimiz var bir arkadaşımızda demişki ucuz mazot kullanıyorlar mazotun litresi 4.32 kaçak mazot dersen oda 4 tl ve traktörün içine ediyor bende sizlerle aynı fikirdeyim teşvik verilecekse tüm illeri kapsamalı sadece doğu güneydoğu değil ama şuda bir gerçek ki çok mahrumiyetlik var doğu güney doğuda insanlarımız çok cahil kandırılmaya çok müsait 2 paket makarna ile oy alınıyor aslında yaza yaza bitecek dert değil ama şunu vurgulamak istiyorum köylü nickli abimiz bulunduğu bölgenin mahrumiyetini dile getirmiş inanki abi bizim bu tarafı görsen yaşadığın yere her konuda şükredersin size şu kadarını diyeyim cadde ye çıktığınızda hiç yoktan rahat rahat dolaşıyorsunuz bizde acaba kim nerde ne provokasyon yapacak aman beladan uzak kaçalım korkusu ile sürüklenip gidiyoruz günlük olay medyaya ara sıra yansıyor ama yansımayanlar çok var ve bir çoğumuzun canı yandı bu olaylarda gece evler mi taranmadı gece ahırlardan hayvanlar mı çalınmadı gece köyler mi basılmadı bunun gibi bir çok şeyler ama bizim sesimiz çıkmıyor keşke gelip misafirim olsanız da 1 hafta şu çevrede bir gezseniz o zaman ben ve benim gibilerin dertlerini anlamış olursunuz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bence ayrımcılık bu iş...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt