PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Bence bir ilaçlama makinesinde...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1383418" data-attributes="member: 69588"><p>Bence bir ilaçlama makinesinde...</p><p></p><p>- Kanatlar hidrolik olarak açılmalı ve yükseklik ayarı yapılmalıdır.</p><p>- Her iki kanat da boydan boya tarlanın meyil durumuna yukarı/aşağı hareket edilebilmelidir.</p><p>- Püskürtücü başlıkların sayısı hava durumu ve kullanım amacına göre 3-5 tane olmalıdır.</p><p>- Harici karıştırıcı mutlaka eklenmelidir.</p><p>- Atım ayarı elektronik olarak kontrol edilmeli ve ayarlanmalıdır. </p><p>- İlaçladığı alanı bir daha ilaçlamamalıdır.</p><p>- Kapak tarafında merdiven olmalıdır.</p><p>- Tüketilen su miktarı ve suyun ph seviyesi dijital olarak görenmelidir.</p><p>- Deposunu kendi temizleyebilmelidir.</p><p>- Püskürtücü başlıkların atım miktarlarını gösteren sensörler olmalıdır.</p><p>- Güvenlik elbesisi için temiz saklama alanı olmalıdır.</p><p>- Her türlü ilaçların kapak çapına göre ilaç ekleme girişleri olmalı ve ilaç kabı temizlenmelidir.</p><p>- Filitreleme sistemleri üs düzeyde olmalıdır.</p><p>- İlaçlama pompasını korumaya yönelik antifiriz deposu olmalı ve iş bitiminde bunu pompaya kolaylıkla aktarmalıdır.</p><p>- Karayolu için tüm uyarı ışıkları ve işaretleri üzerinde olmalıdır.</p><p></p><p>Ali bey, biraz çok yazdım ama gelişmeye yönelik katkı olsun istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1383418, member: 69588"] Bence bir ilaçlama makinesinde... - Kanatlar hidrolik olarak açılmalı ve yükseklik ayarı yapılmalıdır. - Her iki kanat da boydan boya tarlanın meyil durumuna yukarı/aşağı hareket edilebilmelidir. - Püskürtücü başlıkların sayısı hava durumu ve kullanım amacına göre 3-5 tane olmalıdır. - Harici karıştırıcı mutlaka eklenmelidir. - Atım ayarı elektronik olarak kontrol edilmeli ve ayarlanmalıdır. - İlaçladığı alanı bir daha ilaçlamamalıdır. - Kapak tarafında merdiven olmalıdır. - Tüketilen su miktarı ve suyun ph seviyesi dijital olarak görenmelidir. - Deposunu kendi temizleyebilmelidir. - Püskürtücü başlıkların atım miktarlarını gösteren sensörler olmalıdır. - Güvenlik elbesisi için temiz saklama alanı olmalıdır. - Her türlü ilaçların kapak çapına göre ilaç ekleme girişleri olmalı ve ilaç kabı temizlenmelidir. - Filitreleme sistemleri üs düzeyde olmalıdır. - İlaçlama pompasını korumaya yönelik antifiriz deposu olmalı ve iş bitiminde bunu pompaya kolaylıkla aktarmalıdır. - Karayolu için tüm uyarı ışıkları ve işaretleri üzerinde olmalıdır. Ali bey, biraz çok yazdım ama gelişmeye yönelik katkı olsun istedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Bence bir ilaçlama makinesinde...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt