PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Bence bir ilaçlama makinesinde...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1384309" data-attributes="member: 16201"><p>Ben ürünlerinizi takip ediyorum çok da beğeniyorum.Bazılarının maddi durum iyi ama lüks özellikler istemişler ama benim gibi lüksden çok kullanışlılığa bakan biri için kanat yüksekliği manuel çelik halatlı olmalı kanatlar kalın malzemeden olmalı,engebeli arazide kullanım için terazi sistemli olmalı ve boruları tutan kelepçeler sık ve mukavemetli olmalı.su dolum kapağından su sızmamalı.şasesi sağlam olmalı.kanatlardaki memelerden önce ön süzgeç kullanılmalı çiftçi zırt-pırt inip meme temizlemekle uğraşmayıp eline ilaç sürmek zorunda kalmamalı.Kendi ilaçlama makinalarımda bu ve buna benzer problemler yaşadım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1384309, member: 16201"] Ben ürünlerinizi takip ediyorum çok da beğeniyorum.Bazılarının maddi durum iyi ama lüks özellikler istemişler ama benim gibi lüksden çok kullanışlılığa bakan biri için kanat yüksekliği manuel çelik halatlı olmalı kanatlar kalın malzemeden olmalı,engebeli arazide kullanım için terazi sistemli olmalı ve boruları tutan kelepçeler sık ve mukavemetli olmalı.su dolum kapağından su sızmamalı.şasesi sağlam olmalı.kanatlardaki memelerden önce ön süzgeç kullanılmalı çiftçi zırt-pırt inip meme temizlemekle uğraşmayıp eline ilaç sürmek zorunda kalmamalı.Kendi ilaçlama makinalarımda bu ve buna benzer problemler yaşadım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Bence bir ilaçlama makinesinde...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt