PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Bence bir ilaçlama makinesinde...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alional" data-source="post: 1428433" data-attributes="member: 44303"><p>Güven abi ayrıntılı Mesajlar için teşekkürler. Konuyla ilgili gerekli görüşmeler ve işlemler devam ediyor. İlk etapta gözüken durum, 10 bar gibi yüksek bir basınç, nozul için tavsiye edilenden maksimum değerden %25 daha fazla hız, doğal olarak da makine 40 litre değerini atamıyor. Suçlamak için yazılan bir mesaj değildir bu yazdıklarım, aksine kendimizde suç arıyorum bu durumdan dolayı. Çalışanlarımızdan biri doğru yönlendirememiş arkadaşları, teknik olarak konuşulması gerekenler eksik konuşulmuş. Mustafa beylere 40 litre atabileceği söylenmiş, bu söylenenle beraber gitmesi gereken hız ve basınç değerleri detaylı anlatılmamış. Sonuç olarak oluşan maduriyeti gidermek adına çalışmaya devem ediyoruz, inşallah haftaiçi teslimi gerçekleştireceğiz. </p><p></p><p>Avukat meselesine gelecek olur isek; mesajı yazan bendim size Mustafa bey, zira amacım tehdit değil, biz ticaretle uğraşan insanlarız, ticari Hayatımız, şirketimiz, gözümüzün bebeğidir, itibarı herşeyden değerlidir, bu uğurda para harcamaktan çekinmeyiz. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Hukuki süreç konusu itibarın zedelenmesini önlemek amaçlı standart izlediğimiz süreçtir. Tehdit dediğiniz mesele hukuki bir iş değildir zaten. </p><p></p><p>Haftaiçi görüşmek üzere, iyi akşamlar diliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alional, post: 1428433, member: 44303"] Güven abi ayrıntılı Mesajlar için teşekkürler. Konuyla ilgili gerekli görüşmeler ve işlemler devam ediyor. İlk etapta gözüken durum, 10 bar gibi yüksek bir basınç, nozul için tavsiye edilenden maksimum değerden %25 daha fazla hız, doğal olarak da makine 40 litre değerini atamıyor. Suçlamak için yazılan bir mesaj değildir bu yazdıklarım, aksine kendimizde suç arıyorum bu durumdan dolayı. Çalışanlarımızdan biri doğru yönlendirememiş arkadaşları, teknik olarak konuşulması gerekenler eksik konuşulmuş. Mustafa beylere 40 litre atabileceği söylenmiş, bu söylenenle beraber gitmesi gereken hız ve basınç değerleri detaylı anlatılmamış. Sonuç olarak oluşan maduriyeti gidermek adına çalışmaya devem ediyoruz, inşallah haftaiçi teslimi gerçekleştireceğiz. Avukat meselesine gelecek olur isek; mesajı yazan bendim size Mustafa bey, zira amacım tehdit değil, biz ticaretle uğraşan insanlarız, ticari Hayatımız, şirketimiz, gözümüzün bebeğidir, itibarı herşeyden değerlidir, bu uğurda para harcamaktan çekinmeyiz. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Hukuki süreç konusu itibarın zedelenmesini önlemek amaçlı standart izlediğimiz süreçtir. Tehdit dediğiniz mesele hukuki bir iş değildir zaten. Haftaiçi görüşmek üzere, iyi akşamlar diliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Bence bir ilaçlama makinesinde...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt