PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
'BENİ TARİH YAZACAK'
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 886713" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: 'BENİ TARİH YAZACAK'</strong></p><p></p><p>1 Cisi Çiftcile destek demiş evet 36 Metre sınırı koyarak süper destekle oldu buralarda ufak çiftcilerin ahırlarının yanında kentleşme dengesiz büyünce şikayetler üzerine bütün ahırlar kapandı milet tavuk bile bakamıyor doğru diyor adam milet şehirleşti köyyerinde.</p><p>2 cisi bu basetiği yeşil alanlar artık onlarda belirli şahıslara burada satıldı. (isim vermicem isteyen özelden yaza bilirim kimlere satıldığını,)</p><p></p><p>3 cüsü Hostain smental meselesi deil miletin derdi senin verdiğin 3-5 lira destekde deil biz karma yeme care bulamıyoruz bırak Besi yemini yada süt yemini , arazimizi çoğaltalım diyoruz icarlık tarla 100TL-125TL arasında </p><p>ee ekimi hariç,</p><p>satın alalım diyoruz 20.000TL-85.000 TL arasında ekilir tarlanın Dönümü(1000 Metrekare).</p><p></p><p>4 cüsü cinsi ne olursa olsun bir veteriner çağırdığımızda adamın kapımıza gelmesi 60TL hiç birşey yapmasın Ahırdan girsin yeter,</p><p>Hostain tohumlama en kötüsü 70TL ,</p><p>bir Kelebek ilacı 8TL</p><p>bir kellik ilacı şırıngası 15TL, </p><p>bir meme antibiyoti 9TL</p><p>bir isal tableti 12TL</p><p>Doğum artık siz düşünün zuha-*-s</p><p>bu basetiğim ilacları topdancıdan (hayvan ilac bayi sübürke pazarında ADAPAZARI)alırsanız böyle sakın veterinerden almayın baya bi rakkam uçuyor zuha-*-s</p><p></p><p>ARKADAŞLAR BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BENİM BU TARZ OLAYLARDA ÇOK CANIM YANDI BEN BİR UFAK ÇOBANIM AMA ZARARIMDA KENDİME GÖRE BÜYÜK duva*-*0</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 886713, member: 51940"] [b]Ynt: 'BENİ TARİH YAZACAK'[/b] 1 Cisi Çiftcile destek demiş evet 36 Metre sınırı koyarak süper destekle oldu buralarda ufak çiftcilerin ahırlarının yanında kentleşme dengesiz büyünce şikayetler üzerine bütün ahırlar kapandı milet tavuk bile bakamıyor doğru diyor adam milet şehirleşti köyyerinde. 2 cisi bu basetiği yeşil alanlar artık onlarda belirli şahıslara burada satıldı. (isim vermicem isteyen özelden yaza bilirim kimlere satıldığını,) 3 cüsü Hostain smental meselesi deil miletin derdi senin verdiğin 3-5 lira destekde deil biz karma yeme care bulamıyoruz bırak Besi yemini yada süt yemini , arazimizi çoğaltalım diyoruz icarlık tarla 100TL-125TL arasında ee ekimi hariç, satın alalım diyoruz 20.000TL-85.000 TL arasında ekilir tarlanın Dönümü(1000 Metrekare). 4 cüsü cinsi ne olursa olsun bir veteriner çağırdığımızda adamın kapımıza gelmesi 60TL hiç birşey yapmasın Ahırdan girsin yeter, Hostain tohumlama en kötüsü 70TL , bir Kelebek ilacı 8TL bir kellik ilacı şırıngası 15TL, bir meme antibiyoti 9TL bir isal tableti 12TL Doğum artık siz düşünün zuha-*-s bu basetiğim ilacları topdancıdan (hayvan ilac bayi sübürke pazarında ADAPAZARI)alırsanız böyle sakın veterinerden almayın baya bi rakkam uçuyor zuha-*-s ARKADAŞLAR BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BENİM BU TARZ OLAYLARDA ÇOK CANIM YANDI BEN BİR UFAK ÇOBANIM AMA ZARARIMDA KENDİME GÖRE BÜYÜK duva*-*0 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
'BENİ TARİH YAZACAK'
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt