PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Bereket TV Organizasyonları
Benim Çiftliğim - TrakKulüp (2 Şubat 2017 Perşembe)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 1098236" data-attributes="member: 17222"><p>Ankaradan Bereket tv den selamlar arkadaşlar şuan kanalda akşamki programa hazırlanıyorum çiftçi sorunlarıyla ilgili birçok konu var dile getirilmesi gereken trakkulup üzerinden güncel program konularımızı paylaşarak sizden gelen sorun,soru ve görüşlere yer vermeye çalışıyoruz programlarımızda tabiki bu akşamda Fatihin dediği gibi inceden bazı sorunları dile getireceğiz ama asıl trakkulubü,buluşmayı ve çiftçi meslek grubundan kişiler olarak interneti,sosyal medyayı,tarımsal bilgi amaçlı siteleri nasıl kullandığımızı,ne amaçla kullandığımızı ve interneti mesleğimiz açısından doğru kullanıyormuyuz bu konularıda konuşup tartışacağız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 1098236, member: 17222"] Ankaradan Bereket tv den selamlar arkadaşlar şuan kanalda akşamki programa hazırlanıyorum çiftçi sorunlarıyla ilgili birçok konu var dile getirilmesi gereken trakkulup üzerinden güncel program konularımızı paylaşarak sizden gelen sorun,soru ve görüşlere yer vermeye çalışıyoruz programlarımızda tabiki bu akşamda Fatihin dediği gibi inceden bazı sorunları dile getireceğiz ama asıl trakkulubü,buluşmayı ve çiftçi meslek grubundan kişiler olarak interneti,sosyal medyayı,tarımsal bilgi amaçlı siteleri nasıl kullandığımızı,ne amaçla kullandığımızı ve interneti mesleğimiz açısından doğru kullanıyormuyuz bu konularıda konuşup tartışacağız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Bereket TV Organizasyonları
Benim Çiftliğim - TrakKulüp (2 Şubat 2017 Perşembe)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt