PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Bereket TV Organizasyonları
Benim Çiftliğim - TrakKulüp (2 Şubat 2017 Perşembe)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet Evren YAVUZ" data-source="post: 1098247" data-attributes="member: 50042"><p>öncelikle çifci ile beraber olduğunuz için teşekkürler,</p><p>internet kullanımı hakkında dikkatimi ceken bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. özellikle çifciler arasında;</p><p>büyükbaş etçi sığır besliyen, besicilik yapan arkadaşlarımız ve süt inekçiliği yapan arkadaşlarımızın int kullanım oranı düşük. bunu şu şekilde özetliyeyim. trakkulubü oldukça geniş kitlelere hitap eden bir form ve bu formda yapılan paylaşımlar genelde traktör ve ekipmanları ile ekim biçim hasat konuları cok ağırlıkta. hayvancılık yapan arkadaşlarımızın sayısı cok az. veteriner ve ziraat müh. arkadaşlarımızın katılımı neredeyse hiç yok gibi diğer birkac blok'ta bu şekilde.</p><p>burdan yola cıkarsak formları besici ve süt üretici arkadaşlarımız pek ilgi göstermiyor.</p><p>veteriner ve ziraat müh. arkadaşlar ile zeoteknik konusunda bilgi sahibi olan arkadaşların acmış olduklar yardımcı bir başlık konuda bulunmuyor, onlarda ilgisiz.</p><p>ekim, biçim, traktör, bicerdöver, güncel konular v.s hakkında bilgi sahibi olan ve bu konuda birbirine yardımcı olan kullanıcılar oldukça ilgililer.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet Evren YAVUZ, post: 1098247, member: 50042"] öncelikle çifci ile beraber olduğunuz için teşekkürler, internet kullanımı hakkında dikkatimi ceken bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. özellikle çifciler arasında; büyükbaş etçi sığır besliyen, besicilik yapan arkadaşlarımız ve süt inekçiliği yapan arkadaşlarımızın int kullanım oranı düşük. bunu şu şekilde özetliyeyim. trakkulubü oldukça geniş kitlelere hitap eden bir form ve bu formda yapılan paylaşımlar genelde traktör ve ekipmanları ile ekim biçim hasat konuları cok ağırlıkta. hayvancılık yapan arkadaşlarımızın sayısı cok az. veteriner ve ziraat müh. arkadaşlarımızın katılımı neredeyse hiç yok gibi diğer birkac blok'ta bu şekilde. burdan yola cıkarsak formları besici ve süt üretici arkadaşlarımız pek ilgi göstermiyor. veteriner ve ziraat müh. arkadaşlar ile zeoteknik konusunda bilgi sahibi olan arkadaşların acmış olduklar yardımcı bir başlık konuda bulunmuyor, onlarda ilgisiz. ekim, biçim, traktör, bicerdöver, güncel konular v.s hakkında bilgi sahibi olan ve bu konuda birbirine yardımcı olan kullanıcılar oldukça ilgililer. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Bereket TV Organizasyonları
Benim Çiftliğim - TrakKulüp (2 Şubat 2017 Perşembe)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt