PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
benim fotograflar mavişlerim diger traktörlerim ve garajdaki diger aletler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 627636" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: benim fotograflar mavişlerim diger traktörlerim ve garajdaki diger aletler</strong></p><p></p><p></p><p>teşekkür ederim kardeş</p><p>resim olarakta ekledim birazönce</p><p>yakıt sıralamasını net yapamam sebebide malum herbir traktörümün gücüne ve özelliklerine göre yaptıkları iş ve aletler ayrı ayrı</p><p>fakat yinede tahmini bir sıralama yapacaksam</p><p>enaz yakan en eski traktörüm olan 1996 model fiat 55-56 </p><p>ondan sonra 2005model başagım</p><p>ondan sonra 2010 td65d dt</p><p>en çok yakanda en son aldıgım 2012 model şuanda 150saat civarında olan td75d </p><p>65 ilk aldıgım sene mazotu sömürüyordu bir sibop ayarı falan gördü buyüzden ama şuanda 600saate yaklaştı yakıtı kendi çapındaki en agır işte bile 2 litreyi geçmiyor en derin pulluk ve patlatma sürümlerinde bile 1000metrekarede 2litrenin altında</p><p>75 de biraz çok yakıyor şuan için ama oda düşecek tahminim düşmezse onada bir sibop ayarı yaptıracagım</p><p></p><p>başakla mavileri kıyaslarsak aralarında heryönden uçurum var maviden inip başaga binmek attan inip eşege binmek gibi geliyor bazen</p><p>ama maviler yolda çok yakıyor başak onlardan az yakıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 627636, member: 33118"] [b]Ynt: benim fotograflar mavişlerim diger traktörlerim ve garajdaki diger aletler[/b] teşekkür ederim kardeş resim olarakta ekledim birazönce yakıt sıralamasını net yapamam sebebide malum herbir traktörümün gücüne ve özelliklerine göre yaptıkları iş ve aletler ayrı ayrı fakat yinede tahmini bir sıralama yapacaksam enaz yakan en eski traktörüm olan 1996 model fiat 55-56 ondan sonra 2005model başagım ondan sonra 2010 td65d dt en çok yakanda en son aldıgım 2012 model şuanda 150saat civarında olan td75d 65 ilk aldıgım sene mazotu sömürüyordu bir sibop ayarı falan gördü buyüzden ama şuanda 600saate yaklaştı yakıtı kendi çapındaki en agır işte bile 2 litreyi geçmiyor en derin pulluk ve patlatma sürümlerinde bile 1000metrekarede 2litrenin altında 75 de biraz çok yakıyor şuan için ama oda düşecek tahminim düşmezse onada bir sibop ayarı yaptıracagım başakla mavileri kıyaslarsak aralarında heryönden uçurum var maviden inip başaga binmek attan inip eşege binmek gibi geliyor bazen ama maviler yolda çok yakıyor başak onlardan az yakıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
benim fotograflar mavişlerim diger traktörlerim ve garajdaki diger aletler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt