PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
benim fotograflar mavişlerim diger traktörlerim ve garajdaki diger aletler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 627923" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: benim fotograflar mavişlerim diger traktörlerim ve garajdaki diger aletler</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekür ederim 75le başak arasında epey fark var ama 65in tek çekeriyle kıyaslansa denk gelebilir başak</p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkür ederim</p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkür ederim alet edevat bolda hepsini çekemedim sadece yagmurdan güneşten felan korunması gerekenleri garaja koymuştum onları toplu halde bulmuşken çektim</p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkür ederim</p><p>bidondakiler mazot degil mazotu 200 litrelik büyük fıçılara koyuyorum 5-6 tane büyük 200litrelik fıçım var bu resimdekiler zeytinyagı 25-30 dönüme yakın zeytin bahçesi var busene fazla tutmadı zeytin ondan yag az</p><p>yagın birazını sattım birazı kalmıştı bu resimdekiler kalanları</p><p></p><p>buarada fototgraflardaki bahçe motorum 6,5 hp benzinli mitsubishi geçenyıl hibeli almıştım 2300liraya </p><p>yine fotograflarda görünen havalı mibzer gmg(güngörün kopyası) geçen yıl hibeli almıştım 11bine</p><p>fotograflarda görünen elektronik kantarı 2 yıl önce 600liraya almıştım tohumluk bugday zeytinyagı falan tartmaya epey işe yarıyor daha önce eski usul antar vardı ayarı çabuk bozuluyordu</p><p>ayrıca fotografta görünen bugday yükelme helezonu dinamolu yani elektirikli onu bu yaz aldım 8 metre 1200liraya aldım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 627923, member: 33118"] [b]Ynt: benim fotograflar mavişlerim diger traktörlerim ve garajdaki diger aletler[/b] teşekür ederim 75le başak arasında epey fark var ama 65in tek çekeriyle kıyaslansa denk gelebilir başak teşekkür ederim teşekkür ederim alet edevat bolda hepsini çekemedim sadece yagmurdan güneşten felan korunması gerekenleri garaja koymuştum onları toplu halde bulmuşken çektim teşekkür ederim bidondakiler mazot degil mazotu 200 litrelik büyük fıçılara koyuyorum 5-6 tane büyük 200litrelik fıçım var bu resimdekiler zeytinyagı 25-30 dönüme yakın zeytin bahçesi var busene fazla tutmadı zeytin ondan yag az yagın birazını sattım birazı kalmıştı bu resimdekiler kalanları buarada fototgraflardaki bahçe motorum 6,5 hp benzinli mitsubishi geçenyıl hibeli almıştım 2300liraya yine fotograflarda görünen havalı mibzer gmg(güngörün kopyası) geçen yıl hibeli almıştım 11bine fotograflarda görünen elektronik kantarı 2 yıl önce 600liraya almıştım tohumluk bugday zeytinyagı falan tartmaya epey işe yarıyor daha önce eski usul antar vardı ayarı çabuk bozuluyordu ayrıca fotografta görünen bugday yükelme helezonu dinamolu yani elektirikli onu bu yaz aldım 8 metre 1200liraya aldım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
benim fotograflar mavişlerim diger traktörlerim ve garajdaki diger aletler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt