PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BENİM ŞUAN Kİ NOHUTLARIM 01 KASIM 2011
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 433583" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: BENİM ŞUAN Kİ NOHUTLARIM 01 KASIM 2011</strong></p><p></p><p>kar ve kışa kalmayacak bunlar deneme ayaz soguğuna test içingece gündüz sıcaklık frakının nohutdaki etkisi araştırıldı.</p><p> sonuç;-1 kışa ve soguğa karşı bitki kendini koruyabiliyor şekil degiştirip tarlaya ve soguk ilkime kendini ayralayabiliyor.dogal ortamda.hiçbir kimyasal ve gübre kullanılmamış tamamen dogal.</p><p> sonuç;-2 degişiklik olrak dik dallanan nohut yatay büyüme saglıyor ve kardeşleştikten sonra dik dal salmaya başlıyor.kalın dallı kalın ve tüylü yapraklı bir görünüm sağlıyor kendine</p><p> sonuç ;3 - taneler koza içerisinde 2 adet sık olan yerlerde </p><p> seyrek olan yerlerde tek ve çift kozalar içerisinde </p><p>genel sonuç: antraknoz mantar poyraz ve ayaz soguguna dayanımı %100 </p><p>eger hasattan sonra sulu bir arazide arpaların biçildiğinde hemen ekim yapılırsa nohut rahar bir şekilde elle hasat olacak çekilde yetişiyor.ama yeşil çerezlik tüketime mükemel bir pazar olur.ama tat olarak mevsimindekinden farklı </p><p> ŞUAN GÜZDEN EKİYORUM KAR DA SOGUK DA DAYANIMI VERİMİ NASIL OLACAK ŞUBAT-MART-NİSAN AYLARINDA GELİŞİMİ GENEL BİLĞİYİ VERCEK.</p><p> YİNE BURADAN AÇIKLARIM.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 433583, member: 988"] [b]Ynt: BENİM ŞUAN Kİ NOHUTLARIM 01 KASIM 2011[/b] kar ve kışa kalmayacak bunlar deneme ayaz soguğuna test içingece gündüz sıcaklık frakının nohutdaki etkisi araştırıldı. sonuç;-1 kışa ve soguğa karşı bitki kendini koruyabiliyor şekil degiştirip tarlaya ve soguk ilkime kendini ayralayabiliyor.dogal ortamda.hiçbir kimyasal ve gübre kullanılmamış tamamen dogal. sonuç;-2 degişiklik olrak dik dallanan nohut yatay büyüme saglıyor ve kardeşleştikten sonra dik dal salmaya başlıyor.kalın dallı kalın ve tüylü yapraklı bir görünüm sağlıyor kendine sonuç ;3 - taneler koza içerisinde 2 adet sık olan yerlerde seyrek olan yerlerde tek ve çift kozalar içerisinde genel sonuç: antraknoz mantar poyraz ve ayaz soguguna dayanımı %100 eger hasattan sonra sulu bir arazide arpaların biçildiğinde hemen ekim yapılırsa nohut rahar bir şekilde elle hasat olacak çekilde yetişiyor.ama yeşil çerezlik tüketime mükemel bir pazar olur.ama tat olarak mevsimindekinden farklı ŞUAN GÜZDEN EKİYORUM KAR DA SOGUK DA DAYANIMI VERİMİ NASIL OLACAK ŞUBAT-MART-NİSAN AYLARINDA GELİŞİMİ GENEL BİLĞİYİ VERCEK. YİNE BURADAN AÇIKLARIM. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BENİM ŞUAN Kİ NOHUTLARIM 01 KASIM 2011
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt