PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ykt123" data-source="post: 295481" data-attributes="member: 26127"><p><strong>Ynt: benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303</strong></p><p></p><p>arkadslar ben bu iki traktörden de cok memnun kaldım 5303 üm tam bir atom karıncaydı vurmadıgım rampa koymadıgım dere yoktu yakıtı kulananlar bilir 240 kadar bile yamıyordu frenleri abs fren di hidroligi çok süperdi cok acayip manevrası vardı ben 1960 lardan beri elimde ozamanlar j deere 2030 vardı o da çok süper bi makinaydı ondan sonra ferguson aldım iki tane buçulu vitesleri bizm bölgeye ilk ben getirdim sonra fergüsonlar okadar randımanlı degildi 2030 kadar bir iki sene sonra iki fergüsonu verdim kamyon aldım epeyi süre kamyonla urastım sonra 2000 de gine bi nh 60 66 aldım iki sene de bunu kullandım bu da güzeldi ama 2030 un trnagı bile degildi sonra 2007 başak aldım 2050 sh bu traktörde çekişi faln iyiydi ama diğer aksamları bes para etmezdi ve sonun da onuda sattım artık yeni hosuma giden içimdeki gizli john deere hayranlıgım tekrar alevlendi ve gittim 5303 aldım 2008 in sonunda bu traktörü iyiki almışım dedim yaw cok zalım bi traktördü anlata anlata bitiremem kim diyorsa john deere kötü makina yalan söylüyor neyse sonra geçenlerde de bi tane 5625 super plus aldım bu daha anlatılamıyacak bi makina çok süper yakıtı çok çok iyi haa bu arada ben bunca sene traktörlerle iç içeydim her makinayıkulandım kardesimde mf 3085 var onu da kulandım arkadasta nh td 85 var o da yeni aldı gecen yıl ama sahse bende kulandım evet güzel ama okadar degil çok yakıyor bikere <span style="color: green"> neyse bunca yıldır tek bi markadan memnun kaldım john deerelerden</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ykt123, post: 295481, member: 26127"] [b]Ynt: benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303[/b] arkadslar ben bu iki traktörden de cok memnun kaldım 5303 üm tam bir atom karıncaydı vurmadıgım rampa koymadıgım dere yoktu yakıtı kulananlar bilir 240 kadar bile yamıyordu frenleri abs fren di hidroligi çok süperdi cok acayip manevrası vardı ben 1960 lardan beri elimde ozamanlar j deere 2030 vardı o da çok süper bi makinaydı ondan sonra ferguson aldım iki tane buçulu vitesleri bizm bölgeye ilk ben getirdim sonra fergüsonlar okadar randımanlı degildi 2030 kadar bir iki sene sonra iki fergüsonu verdim kamyon aldım epeyi süre kamyonla urastım sonra 2000 de gine bi nh 60 66 aldım iki sene de bunu kullandım bu da güzeldi ama 2030 un trnagı bile degildi sonra 2007 başak aldım 2050 sh bu traktörde çekişi faln iyiydi ama diğer aksamları bes para etmezdi ve sonun da onuda sattım artık yeni hosuma giden içimdeki gizli john deere hayranlıgım tekrar alevlendi ve gittim 5303 aldım 2008 in sonunda bu traktörü iyiki almışım dedim yaw cok zalım bi traktördü anlata anlata bitiremem kim diyorsa john deere kötü makina yalan söylüyor neyse sonra geçenlerde de bi tane 5625 super plus aldım bu daha anlatılamıyacak bi makina çok süper yakıtı çok çok iyi haa bu arada ben bunca sene traktörlerle iç içeydim her makinayıkulandım kardesimde mf 3085 var onu da kulandım arkadasta nh td 85 var o da yeni aldı gecen yıl ama sahse bende kulandım evet güzel ama okadar degil çok yakıyor bikere [color=green] neyse bunca yıldır tek bi markadan memnun kaldım john deerelerden[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt