PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ykt123" data-source="post: 296401" data-attributes="member: 26127"><p><strong>Ynt: benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303</strong></p><p></p><p>olabilir kardes ben john deere çekmiyor demiyorum john deereye burda 4lü 12 13 takıyolar ben bikez tek taktım o da çekiyor du ama ben 3 lü 14 kulanıyom arazi çok agır topragı o tümosanı bna övme ne olur nh yide o traktörler burda 55 tt ye 3 lü 9 no takıyolar 60 lık tümoya 3 lü 12 14 takıyolar yani topraktan topraga fark ediyor hele sendeki traktörü getir bu toprakta burdaki engebeli yerde sürsün seri 1 le sna traktörlerimi veririm benim amca oglunun tümoyla nh istiyosan konuşturyım telefonla inanmassan haa tt 65 e de 3 lü 12 veya 14 takıyolar daha topragı düşün ve inan fanatiklik yapmıyorum hiç biri john deere kadar cekemiyor hepsi yavas yavas john deere alıyor sifirini alamıyan gidip 2030 flan alıyor eski sen john deerenin kalitesini gel burda görürsün yakından hatta orda bile çifte kossanız farkı ap acık gorursunuz bacanagın motorda 60 66 nhydi saattı 5403 aldı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ykt123, post: 296401, member: 26127"] [b]Ynt: benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303[/b] olabilir kardes ben john deere çekmiyor demiyorum john deereye burda 4lü 12 13 takıyolar ben bikez tek taktım o da çekiyor du ama ben 3 lü 14 kulanıyom arazi çok agır topragı o tümosanı bna övme ne olur nh yide o traktörler burda 55 tt ye 3 lü 9 no takıyolar 60 lık tümoya 3 lü 12 14 takıyolar yani topraktan topraga fark ediyor hele sendeki traktörü getir bu toprakta burdaki engebeli yerde sürsün seri 1 le sna traktörlerimi veririm benim amca oglunun tümoyla nh istiyosan konuşturyım telefonla inanmassan haa tt 65 e de 3 lü 12 veya 14 takıyolar daha topragı düşün ve inan fanatiklik yapmıyorum hiç biri john deere kadar cekemiyor hepsi yavas yavas john deere alıyor sifirini alamıyan gidip 2030 flan alıyor eski sen john deerenin kalitesini gel burda görürsün yakından hatta orda bile çifte kossanız farkı ap acık gorursunuz bacanagın motorda 60 66 nhydi saattı 5403 aldı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt