PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ykt123" data-source="post: 302622" data-attributes="member: 26127"><p><strong>Ynt: benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303</strong></p><p></p><p>yaw ne yani simdi sen ne demeye çalışıyon anlamadım kusura bakma ben senden önce john deereyi görmüşüm ve de tanımışım sunu bil senin 2000 veya daha fazla arazin olabilir paran bana göre daha fazla olabilir ama bu demek degildirki herseyi sen iyi bileceksin ben 12 yasından beri traktör kulanıyom mf yi de fiatı da hepsini kulandım ama bu yasıma kadar j deere nin eski 20*30 gibi aynı saglamlıkta aynı güçte makina görmedim sonra 5303 aldım onun saglamlıgını ve gücünü de cok begendim ve son olarak plusu aldım bundanda memnununum şu nu bil TRAKTÖRÜN SOFORÜNE BAGLIDIR ÇOGU SEY senin yasın 30 benim yasım 52 yılar bana ne makinalar gösterdi ama john deere gibi makina asla görmedim vala yahya sen kendin beni aradıgında bu makinayı öve öve bitiremiyordun bayiyle bi kavga etiniz makina oldu el arabasından beter , makinanın hiç günahı yok haaa sunu bil ben sadece nakliyede degil çifttede kulanıyom senin arazin çok dogru ama benin arazimde emsali hiç bi makina çifte gelemiyor yaw ben makinamı biliyom zaten kulanan bilir john deereyi ama sunu bil görmemiş diyerek kendinden biraz fakır olanları daha dogrusu kimseyi küçük görme ben yekta degilim babasıyım biraz geç yazıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ykt123, post: 302622, member: 26127"] [b]Ynt: benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303[/b] yaw ne yani simdi sen ne demeye çalışıyon anlamadım kusura bakma ben senden önce john deereyi görmüşüm ve de tanımışım sunu bil senin 2000 veya daha fazla arazin olabilir paran bana göre daha fazla olabilir ama bu demek degildirki herseyi sen iyi bileceksin ben 12 yasından beri traktör kulanıyom mf yi de fiatı da hepsini kulandım ama bu yasıma kadar j deere nin eski 20*30 gibi aynı saglamlıkta aynı güçte makina görmedim sonra 5303 aldım onun saglamlıgını ve gücünü de cok begendim ve son olarak plusu aldım bundanda memnununum şu nu bil TRAKTÖRÜN SOFORÜNE BAGLIDIR ÇOGU SEY senin yasın 30 benim yasım 52 yılar bana ne makinalar gösterdi ama john deere gibi makina asla görmedim vala yahya sen kendin beni aradıgında bu makinayı öve öve bitiremiyordun bayiyle bi kavga etiniz makina oldu el arabasından beter , makinanın hiç günahı yok haaa sunu bil ben sadece nakliyede degil çifttede kulanıyom senin arazin çok dogru ama benin arazimde emsali hiç bi makina çifte gelemiyor yaw ben makinamı biliyom zaten kulanan bilir john deereyi ama sunu bil görmemiş diyerek kendinden biraz fakır olanları daha dogrusu kimseyi küçük görme ben yekta degilim babasıyım biraz geç yazıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt