PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Benzin ve motorine büyük zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 729796" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: Benzin ve motorine büyük zam</strong></p><p></p><p>Sıkıntımız ortak burada akaryakıt giderini sadece traktörümde yaktığım mazot olarak düşünmüyorum ben. Nakliye ile gübre geliyor, tohum geliyor, bunların hepsi nakliye fiyatını dolayısıyla ürün fiyatını arttırıyor. Demiri de böyle plastiğide böyle hatta aldığın mazotun bile nakliye fiyatı var.</p><p>Önceki yıllarda biyo dizel için insanlar büyük yatırımlar yaptılar o yatırımlar boşa gitti neden çiftçimize biyodizel ürünleri ektiripte mazot için dışarıya ödediğimiz parayı azaltmıyorsunuz. Ben mısır, buğday üreticem üretim fazlası deyip benim malımı mundar edeceksin sonra bana diyeceksin ki dışarıda mazot pahalı bizde mecburen zam yapıyoruz. Saçmalığın daniskası. Daha önceki yorumlarda arkadaşımız şükür milletiyiz anlamında doğru bir söz söylemiş, bu bizim örfümüz büyüklerimizden gördüğümüz iyi bir şey ama maalesef siyasetçilerde bunu senelerce kullandılar hala da kullanıyorlar. bu da onların ayıbı bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 729796, member: 6949"] [b]Ynt: Benzin ve motorine büyük zam[/b] Sıkıntımız ortak burada akaryakıt giderini sadece traktörümde yaktığım mazot olarak düşünmüyorum ben. Nakliye ile gübre geliyor, tohum geliyor, bunların hepsi nakliye fiyatını dolayısıyla ürün fiyatını arttırıyor. Demiri de böyle plastiğide böyle hatta aldığın mazotun bile nakliye fiyatı var. Önceki yıllarda biyo dizel için insanlar büyük yatırımlar yaptılar o yatırımlar boşa gitti neden çiftçimize biyodizel ürünleri ektiripte mazot için dışarıya ödediğimiz parayı azaltmıyorsunuz. Ben mısır, buğday üreticem üretim fazlası deyip benim malımı mundar edeceksin sonra bana diyeceksin ki dışarıda mazot pahalı bizde mecburen zam yapıyoruz. Saçmalığın daniskası. Daha önceki yorumlarda arkadaşımız şükür milletiyiz anlamında doğru bir söz söylemiş, bu bizim örfümüz büyüklerimizden gördüğümüz iyi bir şey ama maalesef siyasetçilerde bunu senelerce kullandılar hala da kullanıyorlar. bu da onların ayıbı bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Benzin ve motorine büyük zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt