PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Benzine bir indirim daha!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 914819" data-attributes="member: 20560"><p><strong>Ynt: Benzine bir indirim daha!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Kasaya giren paranın azalması elbette üzücü. Kinaye varsa sözünüzde asıl üzülünecek olan paranın miktarı değil kullanım şekli olmalı ki bence durum için üzülmek gerekir.</p><p></p><p>Evet araştırma yapmadan yazmışım, daha doğrusu unuttuğum bir haber vardı. Musluktan aksada sabitvergi var diye. Puantaj hesabı sabit verginin ppompa satış fiyatına oranı vergi sabit fiyat düştüğü için verginin oranı artıyor. Yoksa litre başı vergi geliri sabit.</p><p></p><p>Ekonomi işi karışık bu konuda göbeğimiz zaten bağlı hiç olmazsa irade ortaya koysak çok iyi olacak ama işte ne yaparsın...</p><p></p><p>Benim devlet para kazansın halk önemsiz demek değildi kastım anlatamadım belki sitem vardı sadece.Devletler halkı için halk ise yine devleti için çalışır ikiside dengeliyse huzur olur düşüncesindeyim.</p><p></p><p>Pompa fiyatlarına elbette itirazım var. Bizi az-çok petrolümüz varken böyle durumumuz. Hangi avrupa ülkesinde petrol çıkıyorda fiyatları bizden daha düşük?</p><p></p><p>Araç alacaksan ve kullanacaksan verginin kralı senden.</p><p>Araba, kamyon, traktör/ler, tonlarca yakıt ile ödediğimiz onca vergi...</p><p></p><p>Bence şöyle büyüklerinden duvardan duvara tek parça halısı, içinde klozetili tuvaleti, hiç olmazsa bir düzine varanklı çay bardağı olan bir odayı bu 'efendiler' fazlası ile hakediyor!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 914819, member: 20560"] [b]Ynt: Benzine bir indirim daha![/b] Kasaya giren paranın azalması elbette üzücü. Kinaye varsa sözünüzde asıl üzülünecek olan paranın miktarı değil kullanım şekli olmalı ki bence durum için üzülmek gerekir. Evet araştırma yapmadan yazmışım, daha doğrusu unuttuğum bir haber vardı. Musluktan aksada sabitvergi var diye. Puantaj hesabı sabit verginin ppompa satış fiyatına oranı vergi sabit fiyat düştüğü için verginin oranı artıyor. Yoksa litre başı vergi geliri sabit. Ekonomi işi karışık bu konuda göbeğimiz zaten bağlı hiç olmazsa irade ortaya koysak çok iyi olacak ama işte ne yaparsın... Benim devlet para kazansın halk önemsiz demek değildi kastım anlatamadım belki sitem vardı sadece.Devletler halkı için halk ise yine devleti için çalışır ikiside dengeliyse huzur olur düşüncesindeyim. Pompa fiyatlarına elbette itirazım var. Bizi az-çok petrolümüz varken böyle durumumuz. Hangi avrupa ülkesinde petrol çıkıyorda fiyatları bizden daha düşük? Araç alacaksan ve kullanacaksan verginin kralı senden. Araba, kamyon, traktör/ler, tonlarca yakıt ile ödediğimiz onca vergi... Bence şöyle büyüklerinden duvardan duvara tek parça halısı, içinde klozetili tuvaleti, hiç olmazsa bir düzine varanklı çay bardağı olan bir odayı bu 'efendiler' fazlası ile hakediyor! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Benzine bir indirim daha!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt