PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Berat kandili,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 1329323" data-attributes="member: 35264"><p>Türk-İslam Aleminin Ve Siz Sevgili Dostlarımın Berat Kandili Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle . Arkadaşlar yazcaklarımı sakın ola yanlış anlaman , malum ülkemizde virüs salgını var ve bundan her kesim hem maddi hemde manevi yönden etkilenmiş durumda . Sitemizdede illaki bu durumdan maddi yönden etkilenen vardır , çiftçilik mevsimsel kazanca tabi olan bir iş şuan ülkemiz geneli hiç bir ürün yetişip satışa sunulmuş degil . Sitemizdede çiftçilik yapsada ek iş yapan arkadaş cok , özel sektör vs de calışıpda bu virüs ortamında işinden olan maddi yönden zorda kalan arkadaşlar varsa imkanım elverdigi kadar yardımcı olmak isterim . Şaka yapmıyorum gayet ciddiyim bizler bir birimizi tanımasakda kocaman bir aileyiz . Lütfen ihtiyacı olan arkadaşlar varsa özelden ulaşmanız yeterli , sizleri seviyorum . Yanlış anlaşılmamak dileğiyle .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 1329323, member: 35264"] Türk-İslam Aleminin Ve Siz Sevgili Dostlarımın Berat Kandili Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle . Arkadaşlar yazcaklarımı sakın ola yanlış anlaman , malum ülkemizde virüs salgını var ve bundan her kesim hem maddi hemde manevi yönden etkilenmiş durumda . Sitemizdede illaki bu durumdan maddi yönden etkilenen vardır , çiftçilik mevsimsel kazanca tabi olan bir iş şuan ülkemiz geneli hiç bir ürün yetişip satışa sunulmuş degil . Sitemizdede çiftçilik yapsada ek iş yapan arkadaş cok , özel sektör vs de calışıpda bu virüs ortamında işinden olan maddi yönden zorda kalan arkadaşlar varsa imkanım elverdigi kadar yardımcı olmak isterim . Şaka yapmıyorum gayet ciddiyim bizler bir birimizi tanımasakda kocaman bir aileyiz . Lütfen ihtiyacı olan arkadaşlar varsa özelden ulaşmanız yeterli , sizleri seviyorum . Yanlış anlaşılmamak dileğiyle . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Berat kandili,
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt