PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
BEREKET TV
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 674830" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: BEREKET TV</strong></p><p></p><p>Öncelıkle yayın hayatınızda basarılar dıler ve ulusal bır kanal olarak yıllarca yayın hayatında başarıdan başarıya ulaşmanızı temenni ederim.</p><p> Sizi taaaa toprak tv olarak yayın hayatına basladıgınız ılk gunden berı kesıntısız olarak takip etmekteyım hatta bır ara uzun bır yayın arası verdıgınızde bıle inşallah tekrar yayına baslarsınız dıye evımdeki tv uydusundan yayın parametrenızı bıle sılmedım ve sonunda tekrar yayın hayatınıza başladınız ve şu an BEREKET TV olarak yayına devam edıyorsunuz adım ismail özcan niğde ili altunhisar ilçesınde oturuyorum ve ınanınki çok küçüklükten beri bir tarım aşığı oldugum için sırf sızın yayınlarınızı kacırmamak için ne kadar akrabam eşim dostum varsa önce kendi evimdeki tv ye sonrada tanıdıklarımın evlerındeki tv lere kumandanın 1, tuşuna BEREKET TV kayıt ettım ve benle bırlıkte tanıdıklarımda zamanla sürekli olarak sizleri izlemeye başladı hatta evde çogu zaman eşimle bile tv yüzünden anlaşamadıgımız için eşime ayrı bir tv aldım o kadın programlarını dizileri falan takip ederken ben evde oldugum zamanlar sürekli BEREKET TV reklam aralarındada tarım tv ve köy tv bakıyorum....</p><p>Gelelim sadete.....</p><p> Yayınlarınız gayet sevıyeli bilgilendiriçi açıklayıcı surekli yeniliklerden bahsediyorsunuz yenı ekipmanlar yenı tohumlar yeni ürünler kısacası yeni yeni yeni tarım ve hayvancılıga ait her türlü yenilikler sizde bildiklerimizi geliştiriyor bilmediklerimizi görüp öğreniyoruz .Ancak bazen oluyorki aynı yayınları surekli arka arkaya yayınlamanız da izlemek acısından sıkıcıda olmuyor değil bazen aynı konuyu aynı hafta içerisinde 3-4 kez gece gunduz yayınladıgınız zamanlar oluyor, tamam belki izlememiş olanlar vardır ama yınede bıraz daha aralıklı yayınlar yapılsa daha iyi olur kanısındayım..</p><p>Ayrıca gıttıgınız fuarlarda citcinin en önemli ihtiyaçlarından olan tarım ekipmanları hakkında bilgi verırken cok daha detaylı ve mümkünse mantıklı bılgıler beklıyoruz bazen oluyor genç bir ffirma yetkilisi alalade bilgiler verıyor neyın ne oldugu anlasılmıyor sizler teknık bılgılerden cok KÖYLÜ AGZIYLA SORULAR SORSANIZ VE KÖYLÜ KULAGININ ANLAYACAGI CEVAPLAR ALSAK bizler için çok daha yararlı olur..</p><p>Avrupa ülkelerindeki göstermiş oldugunuz tarım belgeselleri cok güzel ama cogu zaman bakıyorum anlamsız gelıyor neden dersenız o belgesellerdeki ekıpmanları ülkemizde kaç yerde kullanabilirizki diye düşündüğümde 75 hp traktörümün ve arkasına takmıs oldugum 4 kulaklı pullugumla cogu tarlalarda tarla basından sürüme başladıgımda henüz ayagımı debrıyajdan yeni cekerken tarlanın sonuna geldığim aklıma gelince sinir oluyor ve bazen kanal degiştirmek zorunda kalıyorum..</p><p>BU LİSTE UZAR GİDER..</p><p> Ama sizden şu önemli isteklerımde var daha dogrusu ricalarım desem doğru olur ülkemiz bugün dünyada en pahalı akaryakıtı kullanırken en pahalı gübreyi kullanırken tarım alanındaki ekipmanların vergılerden dolayı cok pahalı oldugu bir ülkede yaşayarak tarım yapmaya calısırken tarım sektörunde ileri gelen bazı bürokratların ortaya cıkarak üst pahasına bırde BİZDEN ÖNCE TÜRKİYEDE 30 MİLYON ÇİFTÇİ AİLESİ VARDI ŞU AN 19 MİLYON KALDI AMA AVRUPA BIRLIGI BIZDEN MAX. 10 MİLYON CİFTÇİ İSTİYOR ÖNLEMLER ALMALIYIZ DEMESİ bizleri yıpratıyor ve yaptıgımız işlerden umutsuzluk gelıyor çünkü ürünlerimizin para etmeyecegini anlıyor ve sene sonunda tarım kredi kooparatifine olan borçlarımızı nasıl ödeyecegimizi kara kara düşünüyoruz..</p><p>Haa şunuda söyleyim daha konusacak sey cokta mıllet tarlasını satıyor ve parası olan bır takım insanlarda sureklı aynı bolgelerden alım yapıp toprak topluyor böylece devletin toplulaştırma yapıp masraf etmesıne gerek kalmıyor zaten mazota gübreye zam verdıkce topraklar toplanıyor!!!!!!!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 674830, member: 16973"] [b]Ynt: BEREKET TV[/b] Öncelıkle yayın hayatınızda basarılar dıler ve ulusal bır kanal olarak yıllarca yayın hayatında başarıdan başarıya ulaşmanızı temenni ederim. Sizi taaaa toprak tv olarak yayın hayatına basladıgınız ılk gunden berı kesıntısız olarak takip etmekteyım hatta bır ara uzun bır yayın arası verdıgınızde bıle inşallah tekrar yayına baslarsınız dıye evımdeki tv uydusundan yayın parametrenızı bıle sılmedım ve sonunda tekrar yayın hayatınıza başladınız ve şu an BEREKET TV olarak yayına devam edıyorsunuz adım ismail özcan niğde ili altunhisar ilçesınde oturuyorum ve ınanınki çok küçüklükten beri bir tarım aşığı oldugum için sırf sızın yayınlarınızı kacırmamak için ne kadar akrabam eşim dostum varsa önce kendi evimdeki tv ye sonrada tanıdıklarımın evlerındeki tv lere kumandanın 1, tuşuna BEREKET TV kayıt ettım ve benle bırlıkte tanıdıklarımda zamanla sürekli olarak sizleri izlemeye başladı hatta evde çogu zaman eşimle bile tv yüzünden anlaşamadıgımız için eşime ayrı bir tv aldım o kadın programlarını dizileri falan takip ederken ben evde oldugum zamanlar sürekli BEREKET TV reklam aralarındada tarım tv ve köy tv bakıyorum.... Gelelim sadete..... Yayınlarınız gayet sevıyeli bilgilendiriçi açıklayıcı surekli yeniliklerden bahsediyorsunuz yenı ekipmanlar yenı tohumlar yeni ürünler kısacası yeni yeni yeni tarım ve hayvancılıga ait her türlü yenilikler sizde bildiklerimizi geliştiriyor bilmediklerimizi görüp öğreniyoruz .Ancak bazen oluyorki aynı yayınları surekli arka arkaya yayınlamanız da izlemek acısından sıkıcıda olmuyor değil bazen aynı konuyu aynı hafta içerisinde 3-4 kez gece gunduz yayınladıgınız zamanlar oluyor, tamam belki izlememiş olanlar vardır ama yınede bıraz daha aralıklı yayınlar yapılsa daha iyi olur kanısındayım.. Ayrıca gıttıgınız fuarlarda citcinin en önemli ihtiyaçlarından olan tarım ekipmanları hakkında bilgi verırken cok daha detaylı ve mümkünse mantıklı bılgıler beklıyoruz bazen oluyor genç bir ffirma yetkilisi alalade bilgiler verıyor neyın ne oldugu anlasılmıyor sizler teknık bılgılerden cok KÖYLÜ AGZIYLA SORULAR SORSANIZ VE KÖYLÜ KULAGININ ANLAYACAGI CEVAPLAR ALSAK bizler için çok daha yararlı olur.. Avrupa ülkelerindeki göstermiş oldugunuz tarım belgeselleri cok güzel ama cogu zaman bakıyorum anlamsız gelıyor neden dersenız o belgesellerdeki ekıpmanları ülkemizde kaç yerde kullanabilirizki diye düşündüğümde 75 hp traktörümün ve arkasına takmıs oldugum 4 kulaklı pullugumla cogu tarlalarda tarla basından sürüme başladıgımda henüz ayagımı debrıyajdan yeni cekerken tarlanın sonuna geldığim aklıma gelince sinir oluyor ve bazen kanal degiştirmek zorunda kalıyorum.. BU LİSTE UZAR GİDER.. Ama sizden şu önemli isteklerımde var daha dogrusu ricalarım desem doğru olur ülkemiz bugün dünyada en pahalı akaryakıtı kullanırken en pahalı gübreyi kullanırken tarım alanındaki ekipmanların vergılerden dolayı cok pahalı oldugu bir ülkede yaşayarak tarım yapmaya calısırken tarım sektörunde ileri gelen bazı bürokratların ortaya cıkarak üst pahasına bırde BİZDEN ÖNCE TÜRKİYEDE 30 MİLYON ÇİFTÇİ AİLESİ VARDI ŞU AN 19 MİLYON KALDI AMA AVRUPA BIRLIGI BIZDEN MAX. 10 MİLYON CİFTÇİ İSTİYOR ÖNLEMLER ALMALIYIZ DEMESİ bizleri yıpratıyor ve yaptıgımız işlerden umutsuzluk gelıyor çünkü ürünlerimizin para etmeyecegini anlıyor ve sene sonunda tarım kredi kooparatifine olan borçlarımızı nasıl ödeyecegimizi kara kara düşünüyoruz.. Haa şunuda söyleyim daha konusacak sey cokta mıllet tarlasını satıyor ve parası olan bır takım insanlarda sureklı aynı bolgelerden alım yapıp toprak topluyor böylece devletin toplulaştırma yapıp masraf etmesıne gerek kalmıyor zaten mazota gübreye zam verdıkce topraklar toplanıyor!!!!!!!!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
BEREKET TV
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt