PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
besi bitirme yemlerinin fiyatı kaç lira olmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1024720" data-attributes="member: 25443"><p>Benim için hayvan besleme ve bitki besleme konuları çok önemli , günümüzde para kazanmanın en önemli yolu bence gene ilk yorumu ben yapayım.</p><p></p><p>Hayvanı beslemek için yem bitkisini kendi yetiştirir ise besici karlılığı çok başka olur kendi 1,yıllık yemini koyacak deposu yem yapma makineside oursa hesap çok değişir.</p><p></p><p>Bu sitede duymuştum bu geçtiğimiz harmanda 40 küsür krş a arpa satanlar oldu şu an 1 tl besi bitirme yemi aşa yukarı </p><p></p><p>Bitki besleme ve hayvan besleme konusu dedik ya her şey topraktan başlıyor ve onu işleyen çiftçinin bilgi ve tecrübesi ile şekilleniyor, öğrenmeliyiz bitki besleme ve hayvan besleme konularını .</p><p></p><p>Hedef yüksek verim hepimiz için bende bu yaşımda bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum bu konularsa biliyorum ki para kazanmanın yolu burada .</p><p></p><p>Kendi tarlasından aynı şartlarda 750 kg dönümüne verim alıp kendi bir yıllık deposunu dolduran besici ile yine aynı şartlarda 150 kg dönümüne verim alan besicinin fiyatlardan etkilenme durumlarıda farklı olur herhalde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1024720, member: 25443"] Benim için hayvan besleme ve bitki besleme konuları çok önemli , günümüzde para kazanmanın en önemli yolu bence gene ilk yorumu ben yapayım. Hayvanı beslemek için yem bitkisini kendi yetiştirir ise besici karlılığı çok başka olur kendi 1,yıllık yemini koyacak deposu yem yapma makineside oursa hesap çok değişir. Bu sitede duymuştum bu geçtiğimiz harmanda 40 küsür krş a arpa satanlar oldu şu an 1 tl besi bitirme yemi aşa yukarı Bitki besleme ve hayvan besleme konusu dedik ya her şey topraktan başlıyor ve onu işleyen çiftçinin bilgi ve tecrübesi ile şekilleniyor, öğrenmeliyiz bitki besleme ve hayvan besleme konularını . Hedef yüksek verim hepimiz için bende bu yaşımda bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum bu konularsa biliyorum ki para kazanmanın yolu burada . Kendi tarlasından aynı şartlarda 750 kg dönümüne verim alıp kendi bir yıllık deposunu dolduran besici ile yine aynı şartlarda 150 kg dönümüne verim alan besicinin fiyatlardan etkilenme durumlarıda farklı olur herhalde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
besi bitirme yemlerinin fiyatı kaç lira olmalı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt