PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
BESİ HAKKINDA YARDIM...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="By.38" data-source="post: 1012092" data-attributes="member: 77878"><p>acıklamarı eskiye dayalı birgeçmişi olan büyük çiftliğe göre yapıyom (yeni başlayan bence böyle düşünmez)</p><p>1- ırk secımın bulundugun yere gore sec belcıka mavısının hasını bularsan ben onu tercıh ederım et yonunden </p><p>2- her hayvanın zaten sabıt 2,5 metre kare </p><p>3- 250kg malıyetlı olur daha assagı olmalıdır. 550 kg yı başta vuramassan 3 veya 4 kesıme ulasırsın dıye tahmın edıyom.</p><p>4- canlı kılo olarak getırıyorlar onu bılıyom ama birşey diyemem.</p><p>5- ilaçları hayvanın ıhtıyacına gore kullanın sabıt kullanılan duymadım.</p><p>6- yem yapma ısı o kadar basıt degıl derım.bı tahmını malıyer cıkar ole basvur derım</p><p>7- 2 yeterlı olacaktır havyanın onunde bıraz kalması yeterlıdır. ilk alışana kadar çok yiyormus gıbı gelebılır ama sonra ıhtıyacı kadar yer fazla yemez</p><p>8- rasyon yapmalısın ve besı asamasına gore bunu degıstırmelısn</p><p>9- hayvan bası günlük 1 çay kasıgı dıye duymustum günlük olarak (veterınere sor yınede).</p><p>10- gerek yok</p><p>11- yem karmasız olmaz. yatay al derım.malıyetten kacarsan dıkey daha ucuz yataydan. sulukta bulundugn ılden al ınternetten alıpta sıkıntı yaşama </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p> bu cevaplardan sonra düşündüm ki ilk cümlemi yanlıs kurmusum kardesım senın bellıkı elınde bı mıktar para var ne yapacagını sasırmıs gıbısın. fıkır güzel ama sorun yasayacagın bı duzen gıbı duruyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="By.38, post: 1012092, member: 77878"] acıklamarı eskiye dayalı birgeçmişi olan büyük çiftliğe göre yapıyom (yeni başlayan bence böyle düşünmez) 1- ırk secımın bulundugun yere gore sec belcıka mavısının hasını bularsan ben onu tercıh ederım et yonunden 2- her hayvanın zaten sabıt 2,5 metre kare 3- 250kg malıyetlı olur daha assagı olmalıdır. 550 kg yı başta vuramassan 3 veya 4 kesıme ulasırsın dıye tahmın edıyom. 4- canlı kılo olarak getırıyorlar onu bılıyom ama birşey diyemem. 5- ilaçları hayvanın ıhtıyacına gore kullanın sabıt kullanılan duymadım. 6- yem yapma ısı o kadar basıt degıl derım.bı tahmını malıyer cıkar ole basvur derım 7- 2 yeterlı olacaktır havyanın onunde bıraz kalması yeterlıdır. ilk alışana kadar çok yiyormus gıbı gelebılır ama sonra ıhtıyacı kadar yer fazla yemez 8- rasyon yapmalısın ve besı asamasına gore bunu degıstırmelısn 9- hayvan bası günlük 1 çay kasıgı dıye duymustum günlük olarak (veterınere sor yınede). 10- gerek yok 11- yem karmasız olmaz. yatay al derım.malıyetten kacarsan dıkey daha ucuz yataydan. sulukta bulundugn ılden al ınternetten alıpta sıkıntı yaşama bu cevaplardan sonra düşündüm ki ilk cümlemi yanlıs kurmusum kardesım senın bellıkı elınde bı mıktar para var ne yapacagını sasırmıs gıbısın. fıkır güzel ama sorun yasayacagın bı duzen gıbı duruyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
BESİ HAKKINDA YARDIM...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt