PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
besi hayvan seçimi kaç aylık hayvan başlanırsa karli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 888390" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: besi hayvan seçimi kaç aylık hayvan başlanırsa karli</strong></p><p></p><p></p><p>Sait bey bu Holstain ırkında Melez olarak tabir etiğimiz çinslerin sütten keşilmiş halerini ben genelde topluyorum şuanda 10 adet besi danam var 11 aylık...</p><p></p><p>2coval Bıza Maması(İtalyan Marka 25Kg vermek zorunda kaldım çünkü hayvanlar ı satanlar net bir bilgi vermiyor süten keşilmiş olarak basetiği hayvanları yeme alıştıramadım aylarında etkisiyle mama vermek zorunda kaldım hayvanlarda aşırı işal ve kırılmalar başladı ) ardından bıza başlangıc yemi ve 1 ay sonrada buza büyütme yemine döndüm yemleme karma yem ve toplam 10adet danalarda 15Kilo cıvarında verdim hayvanlar 5ayı gördügünde Sadece Karma yemle devam etim içine 5kilo toz besi yemi ilave etim, </p><p></p><p>nitekim karşılaştığım sorunlar....</p><p>hayvanların 3 aydan sonra Melezlerin kendini beli etmesiyle başladı 10Danadan 5 i boya giti 5 i de Malak kaldı göbek yaptı ...</p><p>Şimdi elimde 5x 300 Kg ve 5x150 Kg olmak şartıyla 10 tane dana var ....</p><p>Uzman olarak sizin görüşünüzü ala bilirmiyim ben ne yanlış yapmış ola bilirim ....Aldığımda gecen sene bu zamanlardı ve şuanda alıcılar ziyaretime geliyor ama ben toplu olarak satmak istiyorum sizce dogru bi kararmıdır??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 888390, member: 51940"] [b]Ynt: besi hayvan seçimi kaç aylık hayvan başlanırsa karli[/b] Sait bey bu Holstain ırkında Melez olarak tabir etiğimiz çinslerin sütten keşilmiş halerini ben genelde topluyorum şuanda 10 adet besi danam var 11 aylık... 2coval Bıza Maması(İtalyan Marka 25Kg vermek zorunda kaldım çünkü hayvanlar ı satanlar net bir bilgi vermiyor süten keşilmiş olarak basetiği hayvanları yeme alıştıramadım aylarında etkisiyle mama vermek zorunda kaldım hayvanlarda aşırı işal ve kırılmalar başladı ) ardından bıza başlangıc yemi ve 1 ay sonrada buza büyütme yemine döndüm yemleme karma yem ve toplam 10adet danalarda 15Kilo cıvarında verdim hayvanlar 5ayı gördügünde Sadece Karma yemle devam etim içine 5kilo toz besi yemi ilave etim, nitekim karşılaştığım sorunlar.... hayvanların 3 aydan sonra Melezlerin kendini beli etmesiyle başladı 10Danadan 5 i boya giti 5 i de Malak kaldı göbek yaptı ... Şimdi elimde 5x 300 Kg ve 5x150 Kg olmak şartıyla 10 tane dana var .... Uzman olarak sizin görüşünüzü ala bilirmiyim ben ne yanlış yapmış ola bilirim ....Aldığımda gecen sene bu zamanlardı ve şuanda alıcılar ziyaretime geliyor ama ben toplu olarak satmak istiyorum sizce dogru bi kararmıdır?? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
besi hayvan seçimi kaç aylık hayvan başlanırsa karli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt