PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilgichekici" data-source="post: 1227220" data-attributes="member: 78357"><p>Hocam herşeyi kaybetmek pek mümkün değil, evet zarar edersiniz ama herşeyiniz elden gitmez. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz borç harç bu işe girmeyeceksiniz . Elinizde bir sermaye var, onunla iş yapacaksınız, batma olmaz sadece zarar edersiniz, onu da kazanacağınız tecrübeye sayabilirsiniz. </p><p>Ama mantıklı bir yatırım yaparak; (örneğin, ahırı sıfırdan kurmak yerine uygun maliyetlerle kiralayarak en azından demirbaş konusunda zarar etmezsiniz) ayrıca ben bu işi yapmadığım için çoğu bilgim afaki fakat; (artı silaj) diye bir firma var (Eminim benzerleri de vardır.) kaba yemi uygun fiyata tedarik ederek düşük işçilik maliyetleri ile (sermaye durumuna göre 50/100 başlık) ufak çaplı bir deneme çiftliği yapabilirsiniz. Bu şartlarda Velev ki zarar ettiniz en ufak zarar ile atlatarak büyük tecrübeler edinebilirsiniz. </p><p></p><p>Dipnot: Ben askerim, bu işlerle profesyonel olarak ilgilenmiyorum sadece amatör olarak bilgi toplamaya çalışıyorum, işi ciddi bir şekilde yapmaya karar verirseniz profesyonel yardım almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Tekrardan kolay gelsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilgichekici, post: 1227220, member: 78357"] Hocam herşeyi kaybetmek pek mümkün değil, evet zarar edersiniz ama herşeyiniz elden gitmez. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz borç harç bu işe girmeyeceksiniz . Elinizde bir sermaye var, onunla iş yapacaksınız, batma olmaz sadece zarar edersiniz, onu da kazanacağınız tecrübeye sayabilirsiniz. Ama mantıklı bir yatırım yaparak; (örneğin, ahırı sıfırdan kurmak yerine uygun maliyetlerle kiralayarak en azından demirbaş konusunda zarar etmezsiniz) ayrıca ben bu işi yapmadığım için çoğu bilgim afaki fakat; (artı silaj) diye bir firma var (Eminim benzerleri de vardır.) kaba yemi uygun fiyata tedarik ederek düşük işçilik maliyetleri ile (sermaye durumuna göre 50/100 başlık) ufak çaplı bir deneme çiftliği yapabilirsiniz. Bu şartlarda Velev ki zarar ettiniz en ufak zarar ile atlatarak büyük tecrübeler edinebilirsiniz. Dipnot: Ben askerim, bu işlerle profesyonel olarak ilgilenmiyorum sadece amatör olarak bilgi toplamaya çalışıyorum, işi ciddi bir şekilde yapmaya karar verirseniz profesyonel yardım almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Tekrardan kolay gelsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt