PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EnesDrgn" data-source="post: 1227742" data-attributes="member: 79410"><p>montofon inekleri ithal edip kaliteli erkek spermalardan elde ettiğim danaları besiye cekeceğim böyle bir planım var Allah'ın izni ile ilk 120 başlık İsrail sistemli ahır yaptıracaz gezintisi bol olcak besi ahırı için maliyeti çok az olacak hayvan başı 7 metrekare yer birakacam kücük bir gölgelik olcak ineklerden doğan danalarda besilik materyali olarak kullanilacak istenirse satılır kaba yemin %60 ı karşılayabilecek araziler mevcut bende dahil olmak üzere 3 kişi çalışacak eğer sütcülük çok ağır gelirse yani besiye zaman ayıramassam besi için ve damızlık olarak satarım size bir tavsiye gibi depolanamayacak bir ürünü üretmeyi sevmem üretirseniz konumu çok iyi seçin ne olursa olsun 20 daha fazla ver ama araziyi süt, mezbahane, yemci,sanayi yakınlarına çiftlik kurun ben sırf nakliye yüzünden işi sonlandıran insanlar gördüm bizimde hafriyat şirketimiz var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EnesDrgn, post: 1227742, member: 79410"] montofon inekleri ithal edip kaliteli erkek spermalardan elde ettiğim danaları besiye cekeceğim böyle bir planım var Allah'ın izni ile ilk 120 başlık İsrail sistemli ahır yaptıracaz gezintisi bol olcak besi ahırı için maliyeti çok az olacak hayvan başı 7 metrekare yer birakacam kücük bir gölgelik olcak ineklerden doğan danalarda besilik materyali olarak kullanilacak istenirse satılır kaba yemin %60 ı karşılayabilecek araziler mevcut bende dahil olmak üzere 3 kişi çalışacak eğer sütcülük çok ağır gelirse yani besiye zaman ayıramassam besi için ve damızlık olarak satarım size bir tavsiye gibi depolanamayacak bir ürünü üretmeyi sevmem üretirseniz konumu çok iyi seçin ne olursa olsun 20 daha fazla ver ama araziyi süt, mezbahane, yemci,sanayi yakınlarına çiftlik kurun ben sırf nakliye yüzünden işi sonlandıran insanlar gördüm bizimde hafriyat şirketimiz var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt