PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mesutoprak" data-source="post: 1228722" data-attributes="member: 80639"><p>Biliyorum kendi sütünden bişey yapıp satmak çok zor bu sadece düşünce olursa ne güzel olmazsada sıkıntım yok sadece sektöre girip bişeylere başlamak gerisi kolay niyetimi kesinleştirdim seçimlerden sonra hem ufak ufak malımı toplarım hemde işi yavaş yavaş öğrenirim ama sorunum şu yaptığım maliyet hesabı doğru mu sonuçta herşeyi dışarıdan alıcam ve herkes simental yada montofon al diyor araştırıncada simental mantıklı geldi varsa hatalı olduğum bir nokta hesaptan yana bilgilendirirseniz sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mesutoprak, post: 1228722, member: 80639"] Biliyorum kendi sütünden bişey yapıp satmak çok zor bu sadece düşünce olursa ne güzel olmazsada sıkıntım yok sadece sektöre girip bişeylere başlamak gerisi kolay niyetimi kesinleştirdim seçimlerden sonra hem ufak ufak malımı toplarım hemde işi yavaş yavaş öğrenirim ama sorunum şu yaptığım maliyet hesabı doğru mu sonuçta herşeyi dışarıdan alıcam ve herkes simental yada montofon al diyor araştırıncada simental mantıklı geldi varsa hatalı olduğum bir nokta hesaptan yana bilgilendirirseniz sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt